Aktywne Wpisy
BobekRobek +11
Wiem, że jest sobota i większość ludzi pewnie spędza czas na różnych aktywnościach niezwiązanych z pracą ale...
jestem lekarzem, pracuje wyłącznie państwowym systemie. Nienawidzę kontaktu z ludźmi. Męczy mnie, wykańcza. Potrzebuje pracy gdzie jestem tylko ja sam, robię coś najlepiej z dala od ludzi i bez kontaktu z ludźmi. Czym się zająć?
#praca #pytanie #pieniadze #depresja
jestem lekarzem, pracuje wyłącznie państwowym systemie. Nienawidzę kontaktu z ludźmi. Męczy mnie, wykańcza. Potrzebuje pracy gdzie jestem tylko ja sam, robię coś najlepiej z dala od ludzi i bez kontaktu z ludźmi. Czym się zająć?
#praca #pytanie #pieniadze #depresja

pcela +123
Kolejny kierowca, co myśli, że wszystko mu wolno. Zastawiony cały chodnik i niszczenie zieleni.
Pojazd należy do ambasady Kataru.
#warszawa #wlochy #parkowanie #patoparkowanie #patologiazewsi #patologiazmiasta
Pojazd należy do ambasady Kataru.
#warszawa #wlochy #parkowanie #patoparkowanie #patologiazewsi #patologiazmiasta

źródło: temp_file2821284858309774076
Pobierz
źródło: 1000024723
PobierzAle że w sensie sami we własnej osobie pojadą wspierać?
No to może tusk się zgłosi. Hope so.
Oczywiście, że na taki "zjazd" każdy będzie "chętny" ale kto faktycznie jest chętny wysłać wojska to już inna sprawa
A co do głównego tematu, poczytaj raporty europejskie o stanie armii, chociażby francuskiej czy brytyjskiej. I napisz co oni mogą wystawić, co może wystawić Polska? Jelcze i
@arcxa: cha cha plecak ucieczkowy z najbardziej potrzebnymi rzeczami na wypadek katastrofy, no jak można takie coś promować seba cha cha cha