Aktywne Wpisy
rafal-heros +92
Jak to wynajmujecie pokój?

źródło: 1000009832
Pobierz
tusk +618
Jak to jest, że nie ma pieniędzy na badania nad innowacyjnym polskim reaktorem, a ministerstwo, która w nazwie ma Rozwój i Technologię, ciągle tylko pracuje nad projektami dosypującymi pieniądze bankom i deweloperom?
#nieruchomosci
#nieruchomosci

źródło: Zrzut ekranu 2025-04-8 o 08.30.16
Pobierz
Chyba sobie daruję marzenie o założeniu rodzimy. Moja była zakończyła związek kilkanaście dni po walentynkach. Byliśmy razem od liceum, na studiach i teraz dwa lata przed naszymi 30stkami się rozstaliśmy. Powód? Byłem według niej zbyt nudny. Nie licząc dzieciństwa to spędziliśmy razem połowę swojego świadomego życia i nagle ona uznała, że jestem za nudny, bo zamiast podróżować i wychodzić co weekend na miasto tak jak jej koleżanki z chłopakami to wolałem odkładać na wymarzone mieszkanie. Może to mój błąd że tak się na tym skupiłem ale czasu już nie cofne. Od połowy lutego płakałem codziennie oglądając nasze nagrania i zdjęcia ale dzisiaj uznałem że to koniec. Ona się nie odezwała ani razu i pewnie dobrze się bawi skoro po tylu latach coś ją tak zajęło żeby zapomnieć. Wątpię że się ponownie tak zakocham, ale wiem jedno. Uskładam na to mieszkanie do 30stki a później zajmę się sponsorowaniem studentek i małolatem bo to bardziej intratne lokowanie uczuć i pewnie tak nie zaboli. A z tego co mówił mi kumpel to szarych myszek chętnych na sponsora jest zatrzęsienie #zwiazki #rozowepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Pierwsze takie rozstanie cholernie boli, ale później będzie już znacznie prościej.
Dzisiaj wracając ze sklepu widziałem, jak kobitka darła się na faceta, że śmiał wsiąść do samochodu najpierw bo
@2-aminopirydyna: jeśli do 30 kupi mieszkanie bez kredytu to jak najbardziej go stać
Tanie linie, pociągi, autostop czy nawet rower. Nawet pozornie drogi, super namiot za 1-2 tysiące złotych się zwraca względnie szybko na takich wyjazdach... No chyba, że definicja podróży jest siedzenie w plastikowym kurorcie z nielimitowanym alkoholem w cenie wstępu.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰