Wpis z mikrobloga

• 73
@kamil-tumuletz Bardziej mnie śmieszy to jak o potrzebie obrony ojczyzny i szkoleniach wojskowych mówią ludzie którzy kilka lat temu pluli na Polski mundur SG a polskość to była dla nich nienormalność.
  • Odpowiedz
@pikus88: Kompromituje to się ten rząd tym patriotycznym p----------m. Jeszcze przed wojną nie przeszkadzały im emigranckie szturmy inspirowane przez Putina, a teraz będą mi mówić, że mam się szykować do walki z nim? Ich polityczne trolle pluły na polski mundur SG, która broniła polski, a teraz mi krzyczą - chłopaki do broni? Dziękuję, postoję.
  • Odpowiedz
a polskość to była dla nich nienormalność.

@Bertoos: kolejny przekaz od pisowców, nie taki był kontekst tej wypowiedzi, ale szkoda strzępić ryja na taki troglodytów
Pilaf - >a polskość to była dla nich nienormalność.

@Bertoos: kolejny przekaz od pis...

źródło: xd

Pobierz
  • Odpowiedz
@Bertoos: Masz ułomku całą wersje, a nie z gadzinówki republiki czy innego ścieku. Chociaż powątpiewam, że coś z tego zrozumiesz, skoro jest tam więcej niż 2 zdania xD

„Polskość to nienormalność – takie skojarzenie narzuca mi się z bolesną uporczywością, kiedy tylko dotykam tego niechcianego tematu. Polskość wywołuje u mnie niezmiennie odruch buntu: historia, geografia, pech dziejowy i Bóg wie co jeszcze wrzuciły na moje bark brzemię, którego nie mam
  • Odpowiedz
@Pilaf Dziękuję za potwierdzenie mojej tezy dotyczącej tego jakim ciężarem dla współczesnych neopatryjotow jeszcze niedawno było bycie Polakiem.

Polskość wywołuje u mnie niezmiennie odruch buntu: historia, geografia, pech dziejowy i Bóg wie co jeszcze wrzuciły na moje bark brzemię, którego nie mam specjalnej ochoty dźwigać, a zrzucić nie potrafię

Czytałeś imbecylu co cytujesz? A teraz spójrz na mój pierwszy komentarz w tym temacie
  • Odpowiedz