Wpis z mikrobloga

Chociaż nie był jakiś zajebisty.

@PrzylepkaZniszczenia: Dlatego warto czasem zrobić czita, bo okazuje się, że to czym się kiedyś opychało to w sumie nawet nie jest smaczne. Gratulacja dla chłopa.
  • Odpowiedz
@PanAlbert to nie ochota wraca tylko rozbujany poziom cukru. Można alternatywy że stewia brać, choc podobno mozg poznaje w ułamku sekundy czy to słodzik czy cukier. Cukier ma najszybszą reakcje.
  • Odpowiedz
@PrzylepkaZniszczenia całe życie ci zostało, jeżeli się podchodzi do wyzwania jak do zakazu i straty to się walczy ze sobą. A jak skupisz się na plusach, że zdrowie i kondycja lepsza i smak lepiej odczuwasz i kupę hajsu na głupoty zostanie i nie będziesz dorabiać koncernow tytoniowych.
A kebab ma dużo białka ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@PrzylepkaZniszczenia graty, u mnie 17kg w 6 miesięcy w dół. 2 razy nawet kebaba jadłem i czasem jakieś ciasto wjeżdża. Najważniejsze jest zdrowe podejście, gdzie dieta to nowy ja, a nie przejaciowy okres który się niedługo skończy. Dlatego czit mil jest spoko, o ile oczywiście nie przesadzasz. Tak samo słodycze, czy nawet od czasu do czasu jakieś cziperki.
  • Odpowiedz