Wpis z mikrobloga

#narkotykizawszespoko #weed #grupynatelegramie #telegram #m-------a #wykopjointclub
Hej, hej, to znowu ja – pogromca uśmiechów oszustów z Telegrama.

Ten post jest skierowany do osób, które zostały oszukane przez owych rzezimieszków. Udało mi się ustalić prywatne dane głównego winowajcy większości tych wszystkich telegramowych przekrętów, dlatego przychodzę do was z ofertą.

Jeśli zostałeś oszukany, oferuję Ci 500 zł + zwrot skradzionych pieniędzy (do maksymalnej kwoty 500 zł, aby łącznie nie przekroczyć 1000 zł). Jedyne, czego oczekuję w zamian, to zgłoszenie oszustwa na policję.

Wiele osób nie wie, że jeśli zostaliście oszukani nawet przy próbie zakupu nielegalnych substancji, to za samą chęć/próbę kupna NIE grożą wam konsekwencje prawne. Ponieważ posiadam wiele informacji na temat osoby odpowiedzialnej za większość tych oszustw, bez problemu uda się doprowadzić ją do poniesienia konsekwencji prawnych.

Co musisz zrobić?
Zgłosić sprawę na policję i potwierdzić, że zostałeś oszukany.
Przedstawić mi dowód w postaci zawiadomienia o popełnieniu przestępstwa.
Otrzymać 500 zł + zwrot skradzionych pieniędzy (do maksymalnej kwoty 500 zł, łącznie nie więcej niż 1000 zł).
Pieniądze zostaną wypłacone wyłącznie w kryptowalucie Monero.

Kontakt ze mną poprzez aplikację session. ID w moim opisie profilu
placzek - #narkotykizawszespoko #weed #grupynatelegramie #telegram #m-------a #wykopj...

źródło: dwukropektrzy

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach