Wpis z mikrobloga

@Henson_: Rozpier..ją mnie te obecne fale feminizmu xD To była szczytna idea pod wieloma względami, a teraz tępe pseudo-feministki usprawiedliwiają prostytucję czy onlyfansiarstwo, uprzedmiatawianie kobiet, a płaczą o legalne relacje facetów z młodszymi laskami, może to desperacja bo nikt nie chce lasek po 40ce z bombelkami z paru różnych związków? xD
20 lat to dziecko ale 18-latek niech idzie na mięso armatnie i ma prawa wyborcze, może prowadzić pojazdy ważące
  • Odpowiedz
@Henson_: Tylko z grubsza słyszałem bo walą mnie mainstreamowe aferki na ogół, ale imo sam nie wiem... Laska do niego sama pisała, do niczego jej chyba nie zmuszał o ile mi dobrze wiadomo, dziewczyny same wolą starszych facetów, w techbazie pamiętam 90% dziewczyn w klasie było zajętych, wszystkie prawie miały starszych chłopaków albo o rok albo o kilka. Pisałem z jedną 15ką/16ką kiedyś bo się zaprzyjaźniła ze mną i chciała
  • Odpowiedz
@Henson_ ja się z tą panią zgadzam w pełni, mózg kobiety rozwija się przez całe życie więc ją bym odebrał kobietom prawa wyborcze.

Nie może być tak że ktoś o tak nierozwinietym umyśle ma mieć wpływ na państwo.
  • Odpowiedz
@Henson_:

Tak jak o ile jestem bardziej lewicowy tak nie rozumiem jak ogromna część tej liberalno lewicowej społeczeności nie widzi sprzeczności, żeby tak p-------ć z tym, że nastolatek może sobie zmienić płeć. Czyli jednocześnie twierdzą, że 18 letnia kobieta (lub dwudziestoparloatka) jest zbyt niedojrzała, żeby wchodzić w relacje z mężczyznami i zawsze relacja z różnicą wieku opiera się na manipulacji ze względu na władzę czy coś (nawet gdy ta różnica
  • Odpowiedz
  • 18
@Henson_

Każdy kij ma dwa końce. Skoro wprost przyznajesz, że bardzo łatwo tobą manipulować i uciekasz od jakiejkolwiek odpowiedzialności, to nie możesz mieć jednocześnie na nic ważnego wpływu, chociażby brak praw wyborczych i ogólnie brak jakiegokolwiek głosu w jakiejkolwiek ważnej sprawie, brak możliwości podejmowania jakichkolwiek ważnych decyzji, bo jest to niebezpieczne dla społeczeństwa.
Zawsze śmieszą te fikołki. Z jednej strony wmawianie bycia silną, niezależną kobietą od młodego wieku z drugiej strony
  • Odpowiedz
@Henson_: jak mi podnosi ciśnienie coś takiego

gdy jesteś 20 letnim facetem który daje sobą manipulować jak dziecko, jesteś debilem i frajerem
gdy jesteś 20 letnią kobietą która daje sobą manipulować jak dziecko, jesteś niewinną bezbronną ofiarą

abstrahując, że patrząc na swoje rówieśniczki+ coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że ludzie dojrzewają max do 16 roku życia, potem się już
  • Odpowiedz
Czyli jednocześnie twierdzą, że 18 letnia kobieta (lub dwudziestoparloatka) jest zbyt niedojrzała, żeby wchodzić w relacje z mężczyznami i zawsze relacja z różnicą wieku opiera się na manipulacji

@Need: Baba po 30, poczuła moc ściany, bo ma zainteresowanie od 40+ i robi antyreklamę młodszej konkurencji.
  • Odpowiedz
@Henson_
Silna i niezależna kobieta jak trzeba monetyzować w tym wieku swoje cialo, uprawiać aktywizm czy głosić inne głupoty.
Młode, niedojrzałe dziecko, kiedy trzeba brać odpowiedzialność za to co się robi.

Chciałbym zobaczyć reakcje takich juleczka, gdyby 20 letni chłopak bronił się przed jakimiś zarzutami tym, że jest młody i niedojrzały
  • Odpowiedz
niedługo te ich kobiece mózgi będą się rozwijały do 40 roku życia, to by tłumaczyło dlaczego są takie głupie

@mascarponie: z drugiej strony troche tak jest. bo kobiety startuja z handicapem z powodu bycia mloda kobieta. ktory traca, i staja sie niewidzialne, gdzies po 30. i dopiero wtedy maja te same zasady, co przeciety facet. (ciezko to ogolnie znosza, a my juz mamy to za soba) bo ciezko sie spada
  • Odpowiedz