Aktywne Wpisy

pciem +287
Mój sąsiad daje lekcje p----------o puzonu od 9 do 18. Codziennie. Jestem na skraju załamania.
Mirki, ja już nie daję rady. Nie wiem, komu podpadłem w poprzednim życiu, ale chyba komuś bardzo, bo teraz odpokutowuję w dźwiękowym piekle. Studiuję chemię, mam sesję, próbuję wbić do łba jakieś chore mechanizmy reakcji, a co robi mój sąsiad? Prowadzi puzonowe tortury w trybie full-time.
Od 10 do 18. A czasem już od 9, jak się dobrze rozpędzi.
Mirki, ja już nie daję rady. Nie wiem, komu podpadłem w poprzednim życiu, ale chyba komuś bardzo, bo teraz odpokutowuję w dźwiękowym piekle. Studiuję chemię, mam sesję, próbuję wbić do łba jakieś chore mechanizmy reakcji, a co robi mój sąsiad? Prowadzi puzonowe tortury w trybie full-time.
Od 10 do 18. A czasem już od 9, jak się dobrze rozpędzi.

KapitanTorpedal +62
źródło: fd427dc30457af245d36d3ab4af7876e66e2bd407c1d750a9cff0354c8b6ff94
Pobierz18-letnia onlyfansiara to dorosła niezależna kobieta
25-latka ze starszym facetem to DOSŁOWNIE JESZCZE DZIECKO
20 lat to dziecko ale 18-latek niech idzie na mięso armatnie i ma prawa wyborcze, może prowadzić pojazdy ważące
Komentarz usunięty przez autora
Nie może być tak że ktoś o tak nierozwinietym umyśle ma mieć wpływ na państwo.
Tak jak o ile jestem bardziej lewicowy tak nie rozumiem jak ogromna część tej liberalno lewicowej społeczeności nie widzi sprzeczności, żeby tak p-------ć z tym, że nastolatek może sobie zmienić płeć. Czyli jednocześnie twierdzą, że 18 letnia kobieta (lub dwudziestoparloatka) jest zbyt niedojrzała, żeby wchodzić w relacje z mężczyznami i zawsze relacja z różnicą wieku opiera się na manipulacji ze względu na władzę czy coś (nawet gdy ta różnica
Każdy kij ma dwa końce. Skoro wprost przyznajesz, że bardzo łatwo tobą manipulować i uciekasz od jakiejkolwiek odpowiedzialności, to nie możesz mieć jednocześnie na nic ważnego wpływu, chociażby brak praw wyborczych i ogólnie brak jakiegokolwiek głosu w jakiejkolwiek ważnej sprawie, brak możliwości podejmowania jakichkolwiek ważnych decyzji, bo jest to niebezpieczne dla społeczeństwa.
Zawsze śmieszą te fikołki. Z jednej strony wmawianie bycia silną, niezależną kobietą od młodego wieku z drugiej strony
gdy jesteś 20 letnim facetem który daje sobą manipulować jak dziecko, jesteś debilem i frajerem
gdy jesteś 20 letnią kobietą która daje sobą manipulować jak dziecko, jesteś niewinną bezbronną ofiarą
abstrahując, że patrząc na swoje rówieśniczki+ coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że ludzie dojrzewają max do 16 roku życia, potem się już
@Need: Baba po 30, poczuła moc ściany, bo ma zainteresowanie od 40+ i robi antyreklamę młodszej konkurencji.
Silna i niezależna kobieta jak trzeba monetyzować w tym wieku swoje cialo, uprawiać aktywizm czy głosić inne głupoty.
Młode, niedojrzałe dziecko, kiedy trzeba brać odpowiedzialność za to co się robi.
Chciałbym zobaczyć reakcje takich juleczka, gdyby 20 letni chłopak bronił się przed jakimiś zarzutami tym, że jest młody i niedojrzały
@mascarponie: z drugiej strony troche tak jest. bo kobiety startuja z handicapem z powodu bycia mloda kobieta. ktory traca, i staja sie niewidzialne, gdzies po 30. i dopiero wtedy maja te same zasady, co przeciety facet. (ciezko to ogolnie znosza, a my juz mamy to za soba) bo ciezko sie spada