Wpis z mikrobloga

Powtórzę raz jeszcze: gdyby nie nastroje społeczne, masowa pomoc Polaków dla Ukraińców na początku (i to że Polacy są skrajnie rusofobicznym krajem), to jestem pewien, że PiS zachowywałby się jak Węgry w kwestii Ukrainy i Rosji.

@mariusz-madejczyk: No jakby nastroje społeczne były krańcowo odmienne to sam pewnie gardłowałbyś za tym by Ukrainę zostawić samą sobie. Ale nie były. I PiS też nie był przeciwko. Zadziałali.

Nie możemy im dokopać faktem
Okcydent - >Powtórzę raz jeszcze: gdyby nie nastroje społeczne, masowa pomoc Polaków ...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
@mariusz-madejczyk Wiadomo że to post napisany przez bota platformianego ale trzeba wyjaśnić niezorientowanym jedną rzecz. Platfusy i inne przystawki tak samo podejmowały się antypolskich działań gdy byli w opozycji. Przecież to był totalny cyrk łącznie z atakowaniem polskich żołnierzy na granicy białoruskiej. Chociaż minimum przyzwoitości byście zachowali przy tym agitowaniu za Tuskiem.
Każdy kto nie jest totalnym głąbem powinien już dawno zauważyć że jedni i drudzy będąc w opozycji posuną się
  • Odpowiedz
Powtórzę raz jeszcze: gdyby nie nastroje społeczne, masowa pomoc Polaków dla Ukraińców na początku (i to że Polacy są skrajnie rusofobicznym krajem), to jestem pewien, że PiS zachowywałby się jak Węgry w kwestii Ukrainy i Rosji.

@mariusz-madejczyk: @dr3vil @kowalesko i jeszcze by nas wyprowadzili z UE i z NATO, a potem to już tylko aneksja przez Putina
  • Odpowiedz
@mariusz-madejczyk:

gdyby nie nastroje społeczne, masowa pomoc Polaków dla Ukraińców na początku (i to że Polacy są skrajnie rusofobicznym krajem), to jestem pewien, że PiS zachowywałby się jak Węgry w kwestii Ukrainy i Rosji.

ahh przepiękne stawianie hipotezy. Stara dobra szkoła rachonia czy innych
  • Odpowiedz
@mariusz-madejczyk: co za bzdura. Kiedy pis rządził, to był najbardziej proukraińskim rządem w Europie.
Wasza propaganda nie ma granic. Srogo musi wam smarować brejza z giertychem za takie durnoty
  • Odpowiedz
  • 0
@mariusz-madejczyk bzdury. To oewnie dlatego przed wojną zaczęto inwentaryzacje.magazynow amunicji i przygotowano 4 składy wagonów oraz dwa transporty ciężarówek amunicji która pojechała 1 dnia wojny na Ukrainę... Skąd wy bierzecie te brednie.
  • Odpowiedz