Aktywne Wpisy
Schwarzfahrer +39
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

BastetII +37
#dieta
W czerwcu 2024 ważyłam 81 kg. Od tego czasu schudłam do 68 kg ale ostatnio waga zaczęła się piąć znowu w górę...
Chyba czas znowu wrócić do liczenia kalorii
W czerwcu 2024 ważyłam 81 kg. Od tego czasu schudłam do 68 kg ale ostatnio waga zaczęła się piąć znowu w górę...
Chyba czas znowu wrócić do liczenia kalorii
źródło: temp_file527864061337415841
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
https://x.com/PabloMoralesPL/status/1900819253785489751
Tak samo ruskich nie lubie,ale ukraincy to tez nie jest nasz bratni narod. Ich wygrana z ruskimi jest po prostu w naszym interesie. Najlepiej jakbysmy po wojnie jeszcze zarobili na odbudowie Ukrainy. No ale takie rzeczy to USA albo Niemcy mogą,a Polska narod frajerow pomaga za darmo. Na koniec dostajemy mele na pysk od naszych "braci",a
@mariusz-madejczyk: Juz kiedys o tym pisalem. PIS przygotowywał wszystko na wygraną kacapów. Antoni skutecznie rozmontował nasze słuzby specjalne i osłabił armie. Wyhodował sobie tez swoje wojsko czyli WOT jemu podległy, który mógłby działac jako słuzby porządkowe. Krótko
Komentarz usunięty przez moderatora
Zalenski nie zrobił żadnego gestu w nasza stronę. (Wołyń, wyzywanie nas od kolaborowania z putinem za zboże) a część Polaków jak ty to by mu jeszcze laske zrobiło i własna żonę oddało.
Ten sam zalenski jak trafił na prawdziwego zawodnika z USA to i 50% metali ziem rzadkich plus porty sie znalazło proszę pana, przepraszam proszę
@mariusz-madejczyk: polacy nie sa rusofobicznym kraje, tylko rosjanie z wlasnej arogancji, twierdza ze ich okupacja byla lepsza niz niemiecka i co roku cwicza ataki jadrowe na Warszawe ¯\(ツ)/¯