Wpis z mikrobloga

Jak tak przeglądam mieszkania to wydaje mi się, że przydała by się możliwość komentowania tych ogłoszeń na otodom czy olx.

#nieruchomosci
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zeronader: haha zobaczysz to jak swinia niebo i dobrze o tym wiesz :) 95% ogloszen (debilami jestescie) to szelmy posrednicy, juz widze jakby nie podniesli alarmu ze im biznes psujesz komentarzami typu: wariat chce 4% prowizji tez od kupujacego, uwaga przecieka dach a pan smiecio-posrednik mowi ze to sie odmaluje i zateguje. Itp itd.
  • Odpowiedz
@Zeronader: zew dodatek to tak ale nie wiem, pewnie wiekszosc pajacow na komorce przeglada nieruchomosci, nie wiem maskara bo nie latwo ale dostepne (to plus) w kazdym wolnym momencie. Na mobilkach nie wiem czy wtyczki dzialaja.
  • Odpowiedz
@Zeronader: najlepsze są te dzbany z biur nieruchomości jak wrzucają informacje "atrakcyjna lokalizacja - blisko parku, zabki, biedronki, centrum i wnetrza wulkanu". To napisz cepie co to za lokalizacja, takie ogłoszenia powinny być z marszu usuwane
  • Odpowiedz
  • 1
@Zeronader jets już wtyczka że. można komentować. Ale. tylko Ty widzisz komentarz. Może powinien autor dodać opcje "upublicznij" XD autorem chyba jakiś mirek był
  • Odpowiedz
@Zeronader: albo lokalizacja Wrocław a mieszkanie pod Oleśnicą xD zgłosiłem raz taką januszerke to mi odpisali ze sie nie doszukali uchybien i ogloszenie dalej wisi
  • Odpowiedz
Są grupy na FB o nieruchomościach, komentarzy masa, jak ktoś lubi można dołączyć, poczytać. Ale żadnego "złota" tam nie znajdziecie, po prostu komentarze sfrustrowanych Januszów, których na dane mieszkanie / dom nie stać ()
  • Odpowiedz
@Zeronader: a to nie jest tak że wtyczka działa dla ogłoszeń które nie zostały zakończone? Czyli jeśli ktoś zdjął a po 2 dniach wrzucił to samo ale już nowe ogłoszenie to już nie zmatchuje?
  • Odpowiedz