Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
1.Pytanie do panów oddających mocz na siedząco. Czy robicie to też w pracy czy się wstydzicie i jednak lejecie na stojaka? Uprzedzając pytanie o czystość kibla w zakładzie to możemy tutaj założyć, że można nie siadać tylko wisieć.
2. Pytanie do pań. Czy sikanie na siedząco u facetów razi was w jakikolwiek sposób? Jeśli akceptujecie to w domu to czy podczas wyjść poza domowe zacisze mówicie partnerowi, żeby jednak robił na stojąco, bo lepiej żeby inni tego nie widzieli i nie plotkowali?

#niebieskiepaski #rozowepaski

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt

• 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

2. W domu lepiej żeby nie brudził kibla sikaniem na stojąco. A poza domem to co mnie obchodzi co on tam sobie w kiblu z kolegami robi, mogą mu nawet parówkę podtrzymywać.
  • Odpowiedz
Czy robicie to też w pracy czy się wstydzicie

@mirko_anonim: troche sie zastanawiam czego mieliby się wstydzić. Na siedząco zwykle załatwiasz się w kabinie. Może jestem stary, ale mnie uczyli że do kabiny się wchodzi pojedynczo ¯\(ツ)/¯

Nie ma nic złego w sikaniu na siedząco, szczególnie przed snem jest to bardzo dobry zwyczaj bo tylko na siedząco można opróznić pęcherz.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim 2. Nie widzę w tym żadnego problemu. Słyszałam kilka razy od mężczyzn oczywiście że sikanie na siedząco to niekoniecznie coś czym można się chwalić. Nie wiem dlaczego. W ogóle to co mnie to obchodzi kto jak sika ...
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: wolałabym żeby w domu robili to na siedząco, higieniczniej i estetyczniej xD jeszcze jakby wszyscy myli siura ( albo chociaż używali papieru) i ręce po to by było idealnie. Mieszkałam w różnych miejscach, ale zawsze było słychać jakiegoś sąsiada jak leje xD
  • Odpowiedz