Wpis z mikrobloga

@mickpl: i tak i nie. Bo poza ceną sprzedaży jest 5 lat dokładania do interesu, jeżdżenia, sprzątania i marnowania czasu. Faktycznie mogła zejść poniżej ceny rynkowej xd
  • Odpowiedz
@duzy_krotki: no można jak się ma niewiadomo jaką cenę za mieszkanie po babci w którym trzeba zrobić generalny remont a chce się cenę jak za nowe budownictwo prosto od dewelopera w centrum miasta. Jeszcze sama dodała że to drugi koniec miasta czyli jakieś obrzeża. Może by powiedziała jakie miasto ile m2 mieszkania i ile za nie chciała to by miało jakieś odzwierciedlenie
  • Odpowiedz
@oddawaj_kasztana: jak można nie sprzedać mieszkania przez 4 lata w największej pompie na rynku nieruchomości w historii Polski? i jaka jest rzeczywista wartość mieszkania, jak nikt nie chcę go kupić
  • Odpowiedz
@mickpl lepsze jest to "nie muszę już kilka razy w miesiącu jeździć na drugi koniec miasta". Rzeczywiście sprzedaż mieszkania z conajmniej pół bańki, to nawet szkoda jeździć za takimi groszami hahhaa
  • Odpowiedz
  • 0
No jeżeli trzymała przez ostatnie 5 lat mieszkanie, to jego cena powinna wzrosnąć conajmniej o połowę. Wystawiała przed covidem gdzie potem było największe eldorado, ogloszen było mniej niż teraz i szło wszystko, bo nie było takiego wyboru. Sam 6 lat temu kupowałem mieszkanie, pół roku temu je sprzedałem to zysk był dwukrotny.
  • Odpowiedz
  • 0
@mickpl i tak przez te 5 lat schodząc z ceny zarobiła duzo więcej niż początkowo chciała, porównaj sobie ceny sprzed 5 lat i wróć z opowieścią
  • Odpowiedz
@jerzyna-zeszczecina: haha :D ile ty masz lat ? 14 ? że masz takie myslenie.
Chyba na olx tak mozesz sprzedać monitor do komputera.
"wystawię w piątek wieczorem żeby się fliperzy nie odzywali i sprzedam prywaciarzowi przez weekend"
hahaha mistrz.
  • Odpowiedz