jak w gimnazjum się postawiłem i postawiłem na p-----c to za karę mnie wysłali do psychologa szkolnego to była wspaniała kara bo zamiast siedzieć na lekcji to siedziałem w gabinecie przez kilka godzin tygodniowo i chłop w sumie ze mną tylko rozmawiał bo on zauważył że tu się nic nie zrobi bardzo opłacalne to było
@vieniasn: przenioslem sie z innym ziomkiem do wiekszej podstawowki. Ja wybralem odpowiedziec na p-----c, on nie. Ja sie ustawilem w hierarchi bydlecej, mimo nerwow i stresu bo nie bylem przyzwyczajony do bydlakow znecajacych sie nad innymi. Kolega tomek postanowil sie nie stawiac. Mozecie sie domyslec jak wygladala jego 7 klasa podstawowki, bo ja tylko slyszalem ze dostaje wpie w szatni przed wuef, pluja mu do kurtki, rozrzucaja rzeczy z plecaka.
żeby móc użyć przemocy trzeba było być dużym gościem niestety eh
@ongezellig: wcale nie. W szkole jak się postawiłeś to miałeś spokój niezależnie od tego czy to wy dostałeś w mordę czy ten drugi. Znęca się nad słabymi. A jak się postawisz to nie jesteś słaby.
@Majkel2008 no mogłem się postawić i to starałem się robić ale po tym i tak jak mnie nie męczyli fizycznie mnie męczyli psychicznie i publicznie poniżali słownie
@Teuvo: nawet w czasach kiedy szkoła była przywilejem bogaczy p-----c była stosowana wobec bardziej rozhukanych oskarków. W czasach gdy szkoła jest otwarta na patusów, a p-----c zabrano z rąk nauczycieli (może i dobrze bo pewnie biliby broniącą się ofiarę) mamy wysyp śmieci ludzkich znęcających się bezkarnie nad słabszymi
to była wspaniała kara bo zamiast siedzieć na lekcji to siedziałem w gabinecie przez kilka godzin tygodniowo i chłop w sumie ze mną tylko rozmawiał bo on zauważył że tu się nic nie zrobi
bardzo opłacalne to było
zawsze była
@Teuvo: do czasu aż komar ci siądzie na jajach( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ongezellig: wcale nie. W szkole jak się postawiłeś to miałeś spokój niezależnie od tego czy to wy dostałeś w mordę czy ten drugi. Znęca się nad słabymi. A jak się postawisz to nie jesteś słaby.