@eastbors wytrzymasz, ja to dobrze wspominam, odcięcie pępowiny to coś cudownego, ja nawet zaglądałem z boku jak główka wychodzi xD jak jesteś wrażliwy nie pacz tylko na tę miskę co jej podkładają pod pupę xD Dla różowej to też wsparcie, ale co się nasłuchasz to i tak będzie po wszystkim nieważne.
@eastbors: -jak się czujesz? -jak mama i dzidzia? -co jest najwazniejsze do kupienia przy narodzeniu dziecka? -byliscie w jakiejs szkole rodzenia? -czy twoim zdaniem poprzestaniecie na 1 czy chcecie
@eastbors za 10 lat syn znajdzie twój post na mirko i cię spyta "tato, nie jesteś moim tatą?".
Nawet jak usuniesz, to internet już zarchiwizował.
Przez tyle czasu AI tak się rozwinie, że na 10 urodziny syn dostanie w prezencie paczkę wpisów o sobie z dnia narodzin. W tym ten, że jego ojciec nie jest jego ojcem.
@Gmeras wiesz, różne rzeczy wychodzą. Są już przypadki, że koledzy ze szkoły znajdują, że kogoś matka wstawiała zdjęcia na OnlyFans. Także nie bezpośrednio to dziecko, ale jego koledzy ze szkoły, a za kilka lat AI. Dostajesz takie roczne podsumowania np. z YouTube, Spotify, Google Maps? To za 10 lat będą takie podsumowania z całego życia. I akurat na pełną rocznicę takie coś z dnia urodzin. Jak ktoś mu podeśle takie coś,
Mirki, wielokrotnie widziałem jak któryś z Was był w tej sytuacji. Pijcie ze mną kompot :)
Ps. Wychowam jak swoje, wiadomo
źródło: temp_file8484346574693381997
Pobierz-jak się czujesz?
-jak mama i dzidzia?
-co jest najwazniejsze do kupienia przy narodzeniu dziecka?
-byliscie w jakiejs szkole rodzenia?
-czy twoim zdaniem poprzestaniecie na 1 czy chcecie
@eastbors za 10 lat syn znajdzie twój post na mirko i cię spyta "tato, nie jesteś moim tatą?".
Nawet jak usuniesz, to internet już zarchiwizował.
Przez tyle czasu AI tak się rozwinie, że na 10 urodziny syn dostanie w prezencie paczkę wpisów o sobie z dnia narodzin. W tym ten, że jego ojciec nie jest jego ojcem.
Najwazniejsze nosidelko, bez tego nie wyjdziesz z dzieckiem ze szpitala
Bez szkoly rodzenia, na żywioł
Raczej jedno, ale podobno nie ma nic gorszego od bycia jedynakiem
Franek/Filip negocjacje trwaja