Aktywne Wpisy
Techguy91 +64
Życie 90% ludzi jest niewarte nawet przeżycia. To jest niesamowite jak duże nierówności mają miejsce w tym społeczeństwie, a ludzie już dawno się z tym pogodzili. Z jednej strony mamy ludzi, którzy za swój majątek mogliby kupić pół Polski, pławią się w luksusach i śmieją z proli, a z drugiej areczkow na minimalnej, którym ledwo starcza do pierwszego i jebią w pocie czoła na tych u góry. Nie mówiąc już o jakiejś
pieknylowca +432
Introwertyzm dla faceta: nie rozmawia z nikim od wielu tygodni
Introwertyzm dla kobiety: ostro imprezuje i melanzuje
#p0lka #rozowepaski #niebieskiepaski
Introwertyzm dla kobiety: ostro imprezuje i melanzuje
#p0lka #rozowepaski #niebieskiepaski

źródło: 1000003062
Pobierz
Jak ja zazdroszczę tym oskarkom bo ja czegoś takiego nie miałem.
#podroze #przegryw #zalesie #wakacje
źródło: 1000002634
PobierzPo za tym, słowo: "obóz", źle się kojarzy...
W końcu: Praca, czyni wolnym...
(╯︵╰,)(╥﹏╥)
Mówi się nawet żeby córek nie wysyłać na obóz do Bułgarii, bo zacznie się k00rvic z random typami
Mam wrażenie, że ten wyjazd z rodzicami o którym mówisz, to bardziej dla dzieci <13 by się nadał
Normik
ok oski, prawidziwy chłop to całe wakacje pracował w polu lub gnił przed komputerem, a nie jakieś wyjazdy z rodzicami lol
@sberatel: jest takie powiedzenie: jeśli nie miałeś rowera jak miałeś 8lat a w wieku 50lat masz Lamborghini to nadal nie miałeś rowera w wieku 8lat. Co z tego że teraz mogę pojechać gdzie tak naprawdę sobie pomyślę jak żaden taki super super przekozacki wyjazd all inclusive 5 gwiazdek nie będzie mnie bawił tak samo jak np wyjazd w góry z kolegami i koleżankami przed
@Pnnn: u nas był max wyjazd do Krakowa na jeden dzień na zwiedzanie, tak to jest jak się chodziło do biednej szkoły z biednymi dziećmi