Wpis z mikrobloga

#przegryw wymagania kobiet : Chad , 190 , zarabia 20 k , wysportowany
Moje wymagania : myje się , nie ogląda się za babami , pamięta kiedy dzieci albo baba ma urodziny bo znam facetow którzy nie wiedzą ile ich dzieci mają lat
Ehhhh over dla linnior truecel
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@ten_kiepski_swiat

@Linnior88: Teraz masz fazę na zakłamywanie rzeczywistości i liczysz, że ktoś się tobą z tagu zainteresuje. Po wielu latach nieudanych związków z normictwem może być to nawet przegryw kaleka na rencie bo czas mija a ja niczyja xD

Nigdy nie miałam normika:3 wszyscy byli coś ala przegryw ;3 przestań mi dokuczać skoro ja nic nie zrobiła
  • Odpowiedz
  • 1
@ten_kiepski_swiat no i tu się mylisz ja sobie radzę w życiu sama dobrze , na co chce kasę to mam , poprostu mi się marzy swoja rodzina i wiem że mi będzie gorzej jak teraz jak ja założę bo już wszystkie pieniążki nie będą szły na mnie jak teraz :3
  • Odpowiedz
liczycie na boskiego alvaro z instagrama a jak rzeczywistość weryfikuje no to piszecie, że ja nie jestem taka jak inne xD

@ten_kiepski_swiat: jakby w drugą stronę było inaczej ( ͡° ͜ʖ ͡°) Różnica jest jedynie taka, że przez sytuację na rynku świń faceci może szybciej weryfikują swoje oczekiwania.
  • Odpowiedz
  • 0
@JackDaniels

>liczycie na boskiego alvaro z instagrama a jak rzeczywistość weryfikuje no to piszecie, że ja nie jestem taka jak inne xD

@ten_kiepski_swiat: jakby w drugą stronę było inaczej ( ͡° ͜ʖ ͡°) Różnica jest jedynie taka, że przez sytuację na rynku świń faceci może szybciej weryfikują swoje oczekiwania.

True 👍
  • Odpowiedz