Aktywne Wpisy

mickpl +960
Dorosłość to jest wtedy kiedy uświadamiasz sobie, że ten kraj to jeden, wielki korupcyjny układ dziadów, które poustawiały się w latach 90. i na początku 00. Dosłownie wszystko jest tu robione pod ich doraźny interes, a po nich choćby potop XD
#nieruchomosci
#nieruchomosci

mickpl +803
"Zespół Programowania Prac Rzadu odrzucił wniosek o wpisanie do wykazu projektu dopłat do kredytów Pierwsze Klucze."
Makao i po makale.
Czekam na kolejny rebranding XD
#nieruchomosci
Makao i po makale.
Czekam na kolejny rebranding XD
#nieruchomosci
Moje wymagania : myje się , nie ogląda się za babami , pamięta kiedy dzieci albo baba ma urodziny bo znam facetow którzy nie wiedzą ile ich dzieci mają lat
Ehhhh over dla linnior truecel
Słodziaku przecież Ty nie akceptujesz 50/50 ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Żadna baba co chce mieć dzieci nie akceptuje 50/50 :3 w pewnym momencie życia baba ma tyle obowiązków związanych z rodziną że nie da się równo zarabiać ;3
(╥﹏╥)(╥﹏╥)(╥﹏╥)(╥﹏╥)
Chłop - urzędnik w budżetówce
Baba - manager w korpo
Dziećmi się częściej zajmował chłop bo miał dosłownie nielimitowane L4.
A co jak nie macie akurat dzieci i poznajecie się dopiero?
Antynatalisci się rządzą innymi prawami bo ich nie dotyczy wychowanie potomstwa które mocno zmienia życie :3
No i to chciałem przeczytać ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ty się podły zrobił
Nigdy nie miałam wyższej zacznijmy od tego :3
liczycie na boskiego alvaro z instagrama a jak rzeczywistość weryfikuje no to piszecie, że ja nie jestem taka jak inne xD
Czy ja wiem , może jestem jakaś odklejona ale mi wygląd czy waga i faceta różnicy wielkiej nie robi
Bardziej mi zależy na innych cechach
I żeby chcieć boskiego Alvaro z Instagrama to najpierw trzeba ma tego Instagrama wschodzić to raz a dwa obserwować facetow a ja obserwuje tylko swoje koleżanki , profile o gotowaniu i ćwiczeniach