Aktywne Wpisy

Gmeras +763

Randy_the_Ram +181
Chyba oszukałem system. Pracuję 2-3 dni w tygodniu, własna działalność. Udaje mi się w ten sposób miesięcznie zarobić ok 16 tys po odliczeniu podatku. (Jestem alpinistą przemysłowym) Resztę dni przeznaczam na pasje - chodzenie po górach, podróże, wspinaczka, tinderowki, siłka, eksplorację jaskiń, rower, znajomi itd.
W chuju mam kredyt na mieszkanie i posiadanie bombelka. Auto mam 12 letnie, które jest ładne, jeździ i skręca. Ubrania kupuję na allegro, bez żadnych metek (nowe
W chuju mam kredyt na mieszkanie i posiadanie bombelka. Auto mam 12 letnie, które jest ładne, jeździ i skręca. Ubrania kupuję na allegro, bez żadnych metek (nowe
Moje wymagania : myje się , nie ogląda się za babami , pamięta kiedy dzieci albo baba ma urodziny bo znam facetow którzy nie wiedzą ile ich dzieci mają lat
Ehhhh over dla linnior truecel
Słodziaku przecież Ty nie akceptujesz 50/50 ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Żadna baba co chce mieć dzieci nie akceptuje 50/50 :3 w pewnym momencie życia baba ma tyle obowiązków związanych z rodziną że nie da się równo zarabiać ;3
(╥﹏╥)(╥﹏╥)(╥﹏╥)(╥﹏╥)
Chłop - urzędnik w budżetówce
Baba - manager w korpo
Dziećmi się częściej zajmował chłop bo miał dosłownie nielimitowane L4.
A co jak nie macie akurat dzieci i poznajecie się dopiero?
Antynatalisci się rządzą innymi prawami bo ich nie dotyczy wychowanie potomstwa które mocno zmienia życie :3
No i to chciałem przeczytać ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ty się podły zrobił
Nigdy nie miałam wyższej zacznijmy od tego :3
liczycie na boskiego alvaro z instagrama a jak rzeczywistość weryfikuje no to piszecie, że ja nie jestem taka jak inne xD
Czy ja wiem , może jestem jakaś odklejona ale mi wygląd czy waga i faceta różnicy wielkiej nie robi
Bardziej mi zależy na innych cechach
I żeby chcieć boskiego Alvaro z Instagrama to najpierw trzeba ma tego Instagrama wschodzić to raz a dwa obserwować facetow a ja obserwuje tylko swoje koleżanki , profile o gotowaniu i ćwiczeniach