Wpis z mikrobloga

#przegryw wymagania kobiet : Chad , 190 , zarabia 20 k , wysportowany
Moje wymagania : myje się , nie ogląda się za babami , pamięta kiedy dzieci albo baba ma urodziny bo znam facetow którzy nie wiedzą ile ich dzieci mają lat
Ehhhh over dla linnior truecel
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Satan_Was_a_Babyboomer nie wiem czemu mały śmieszny kocie czepiasz się mnie jak nawet laski które nie chcą słyszeć o dzieciach chcą być sponsorowane a masz problem do mnie o to że ja np nie dałabym nawet rady tyle zarobić żeby pokryć 50/50 mając na głowie dużo innych rzeczy :3
  • Odpowiedz
  • 1
@Satan_Was_a_Babyboomer boże ale się uczepiles:3 pierwsze co to ty się o mnie nie musisz martwić bo ty nie lubisz dzieci a tacy faceci wogole nie są w moim targecie :3
Antynatalisci się rządzą innymi prawami bo ich nie dotyczy wychowanie potomstwa które mocno zmienia życie :3
  • Odpowiedz
  • 0
@ten_kiepski_swiat

@Linnior88: Każda z was ma

liczycie na boskiego alvaro z instagrama a jak rzeczywistość weryfikuje no to piszecie, że ja nie jestem taka jak inne xD

Czy ja wiem , może jestem jakaś odklejona ale mi wygląd czy waga i faceta różnicy wielkiej nie robi
Bardziej mi zależy na innych cechach
  • Odpowiedz
  • 0
@ten_kiepski_swiat

@Linnior88: Każda z was ma

liczycie na boskiego alvaro z instagrama a jak rzeczywistość weryfikuje no to piszecie, że ja nie jestem taka jak inne xD

I żeby chcieć boskiego Alvaro z Instagrama to najpierw trzeba ma tego Instagrama wschodzić to raz a dwa obserwować facetow a ja obserwuje tylko swoje koleżanki , profile o gotowaniu i ćwiczeniach
  • Odpowiedz
@Linnior88: Teraz masz fazę na zakłamywanie rzeczywistości i liczysz, że ktoś się tobą z tagu zainteresuje. Po wielu latach nieudanych związków z normictwem może być to nawet przegryw kaleka na rencie bo czas mija a ja niczyja xD
  • Odpowiedz