Aktywne Wpisy
Dxtr4 +238
No i spoko, ale jak ktoś mi powie, jak kupić mieszkanie za 700 tys. zł przy średniej krajowej, to ja bardzo chętnie posłucham. Bo jakoś nie widzę opcji odkładania 90% pensji przez 30 lat na kawalerkę z widokiem na śmietnik.
To jak to jest, czy dzisiejsze pokolenie serio jest niezaradne, czy jednak mamy po prostu przesrane?
#nieruchomosci #pieniadze #boomerskieporady #zycie #finanse #
To jak to jest, czy dzisiejsze pokolenie serio jest niezaradne, czy jednak mamy po prostu przesrane?
#nieruchomosci #pieniadze #boomerskieporady #zycie #finanse #

Lolenson1888 +87
Jaka jest najbardziej niedorzeczna/kuriozalna/absurdalna/skrajnie szurska teoria spiskowa z jaką się spotkaliście?
Znam osobiście osobę, która twierdzi że słynne hasło Owsiaka "róbta co chceta" to dosłowne tłumaczenie głównego prawa Thelemy: "do what thou wilt" autorstwa Aleistera Crowleya, największego okultysty XX wieku. Owsiak ma w ten sposób demoralizować xD
#teoriespiskowe #foliarze #heheszki
Znam osobiście osobę, która twierdzi że słynne hasło Owsiaka "róbta co chceta" to dosłowne tłumaczenie głównego prawa Thelemy: "do what thou wilt" autorstwa Aleistera Crowleya, największego okultysty XX wieku. Owsiak ma w ten sposób demoralizować xD
#teoriespiskowe #foliarze #heheszki
relacje ludzie z życia po śmierci na nderf.org tylko potwierdzają że Życie jest innym stanem świadomości, krótko mówiąc cała rzeczywistość, wszystko co ona otacza wynikiem działającej świadomości, która pełni rolę odbiornika, jak telewizor. interesuję tym tematem wiele lat, wiele też relacji od ludzi słyszałem. Moja mama gdy umarła to sam włączył się telewizor na jej ulubionym serialu (taka awaria, którą pewnie przed swoim życiem zainscenizowała byśmy z rodziną wierzyli w inne "życie") Podobno w "poczekalni" wybieramy sobie jak ma wyglądać nasze życie, wszystkich których spotykamy. Jednak będziemy sądzeni za każdą emocję i z perspektywy innej osoby zobaczymy każde zło uczynione drugiemu
#kononowicz