Wpis z mikrobloga

I ludzie mówią że mamy współczuć tej 15 latce od xajo a co robi ta laska co boxdel jej wysłał siura?

@banans: Przepraszam, ale kto tak twierdzi niby? xD Nie widziałem na wykopie prawdopodobnie absolutnie żadnego komentarza/wpisu broniącego tę 15-latkę i całkiem słusznie. To, ze Xayoo lub ktokolwiek inny pisze w sposób nie na miejscu do tych dziewczyn nie zwalnia absolutnie ich z odpowiedzialności za to co robią.
  • Odpowiedz
nie rozumiem tego zdjęcia? Gdzie są te c---i?

@afca: Pewnie chodzi oto, że dziewczyna wrzuciła po prostu zdjęcia swojego outfitu od góry i nawet nie pomyślała iż ktoś widząc to zdjęcie może zacząć mieć na myśli jej b---t (właśnie tak ma całkiem spora część kobiet). Natomiast co tu widać? Kawałek stanika i już niektórzy szaleją.
  • Odpowiedz
ludzie mówią że mamy współczuć tej 15 latce od xajo a co robi ta laska co boxdel jej wysłał siura?

@banans: A co ma piernik do wiatraka? xd
  • Odpowiedz
@banans: 1. Porównać 27 czy 28 latke której widać ramiączko od stanika do sytuacji xayoo i tej 15 latki xD
2. *Ironia* Tak masz racje widać jej kawałek stanika co za szm*ta do niczego się nie nadaje. Albo dajmy jej hidżab albo najlepiej od razu na widły i stos bo normalnych chłopaków kusi ladacznica
  • Odpowiedz
może zacząć mieć na myśli jej b---t (właśnie tak ma całkiem spora część kobiet)

@Cztero0404: one doskonale wiedza co robią.

ak masz racje widać jej kawałek stanika co za szm*ta do niczego się nie nadaje.

@Looogiczna: no tak, całkiem normalne jest wrzucanie swojego dekoltu do oglądania przez wszystkich. Twoja mama zapewne robiła to cały czas. I tak samo zdjęcia wypiętej d--y w stringach wystawiała na publiczny widok.
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: Jak moja mama była młoda to nie było social mediów więc nie wrzucała takich rzeczy a czy pokazywała komuś zdjęcia wypiętej d--y w stringach to nie wiem ale ja takich w albumie rodzinnym nie znalazłem
  • Odpowiedz
komuś zdjęcia wypiętej d--y w stringach to nie wiem ale ja takich w albumie rodzinnym nie znalazłem

@Looogiczna: jak to? Przecież to normalne, każdy tak robi. Jeszcze mi powiedz, że ma zdjęcia, gdzie widać ja cała wraz z innymi albo jakimś fajnym widokiem a nie jakieś robione od góry, gdzie nie widać jej twarzy a głównie c---i. ojciec ja ograniczał i kazał chodzić w hidżabie?
  • Odpowiedz
@Looogiczna: spoko, daj znać co tam mama na ten temat sądzi. Czy takie fotki są normalne i to faceci przesadzają, że widzą w tym seksualizację czy jednak ona też uważa, że takie fotki, pokazywane publicznie, to brak szacunku do samej siebie.
  • Odpowiedz