Aktywne Wpisy

OCIEBATON +643

źródło: temp_file1641532504267841226
Pobierz
darino +196

źródło: IMG_20250401_063100
PobierzSkopiuj link
Skopiuj linkźródło: temp_file1641532504267841226
Pobierzźródło: IMG_20250401_063100
PobierzWykop.pl
One do niczego innego się nie nadają tylko do pokazywania cycków
#famemma #xayoo
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@banans: Przepraszam, ale kto tak twierdzi niby? xD Nie widziałem na wykopie prawdopodobnie absolutnie żadnego komentarza/wpisu broniącego tę 15-latkę i całkiem słusznie. To, ze Xayoo lub ktokolwiek inny pisze w sposób nie na miejscu do tych dziewczyn nie zwalnia absolutnie ich z odpowiedzialności za to co robią.
@afca: Pewnie chodzi oto, że dziewczyna wrzuciła po prostu zdjęcia swojego outfitu od góry i nawet nie pomyślała iż ktoś widząc to zdjęcie może zacząć mieć na myśli jej b---t (właśnie tak ma całkiem spora część kobiet). Natomiast co tu widać? Kawałek stanika i już niektórzy szaleją.
@banans: A co ma piernik do wiatraka? xd
2. *Ironia* Tak masz racje widać jej kawałek stanika co za szm*ta do niczego się nie nadaje. Albo dajmy jej hidżab albo najlepiej od razu na widły i stos bo normalnych chłopaków kusi ladacznica
@Cztero0404: one doskonale wiedza co robią.
@Looogiczna: no tak, całkiem normalne jest wrzucanie swojego dekoltu do oglądania przez wszystkich. Twoja mama zapewne robiła to cały czas. I tak samo zdjęcia wypiętej d--y w stringach wystawiała na publiczny widok.
@Looogiczna: jak to? Przecież to normalne, każdy tak robi. Jeszcze mi powiedz, że ma zdjęcia, gdzie widać ja cała wraz z innymi albo jakimś fajnym widokiem a nie jakieś robione od góry, gdzie nie widać jej twarzy a głównie c---i. ojciec ja ograniczał i kazał chodzić w hidżabie?
@banans: współczuć to należy "ludziom" oglądającym tego bezbeka