Aktywne Wpisy
walicwasss +325

źródło: temp_file3276111328134449673
Pobierz
njay +103
#kupujpolskieprodukty
Hej, dzisiaj przedstawiam listę polskich wód butelkowanych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Cisowianka - woda firmy Nałęczów-Zdrój, nie mylić z Nałęczowianką, która jest produktem zagranicznego koncernu Nestle!
Hej, dzisiaj przedstawiam listę polskich wód butelkowanych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Cisowianka - woda firmy Nałęczów-Zdrój, nie mylić z Nałęczowianką, która jest produktem zagranicznego koncernu Nestle!

źródło: temp_file3802825588023131968
Pobierz
Uprzedzając pytania:
-nie, nie chcę biegać na świeżym powietrzu: spaceruję z psiurem 4-5h dziennie po okolicy robiąc +- 25km i już rzygam okolicznymi terenami;
-tak, wielokrotnie korzystałem z bieżni na siłce i odpowiada mi ta forma :)
-zależy mi na uniezależnieniu się od pogody :)
-treningi co drugi dzień, 30-60 minut, min. prędkość 12km/h, nachylenie 6%;
Na oku mam AXXO M9 i Gymtek XT950
#bieganie
Ehh, nie wiem, co ci napisać. Mam w sumie bardzo polecaną bieżnię i wszystko było w porządku, dopóki nie trzeba było jej oliwić. To jest pier...nia na maksa. Trzeba ustawiać pas, żeby równo szedł, bo ucieka na boki. Obecnie uważam, że bierznia Xiaomi to pozycja wyjściowa jako bieżnia do chodzenia, ale do biegania trzeba wydać więcej. Nie zmienia to faktu, że to w sumie fajna sprawa.
ja mam urevo