Wpis z mikrobloga

Hej, polecicie jakąś bieżnię do domu?
Uprzedzając pytania:
-nie, nie chcę biegać na świeżym powietrzu: spaceruję z psiurem 4-5h dziennie po okolicy robiąc +- 25km i już rzygam okolicznymi terenami;
-tak, wielokrotnie korzystałem z bieżni na siłce i odpowiada mi ta forma :)
-zależy mi na uniezależnieniu się od pogody :)
-treningi co drugi dzień, 30-60 minut, min. prędkość 12km/h, nachylenie 6%;

Na oku mam AXXO M9 i Gymtek XT950
#bieganie
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Endr3w:
Ehh, nie wiem, co ci napisać. Mam w sumie bardzo polecaną bieżnię i wszystko było w porządku, dopóki nie trzeba było jej oliwić. To jest pier...nia na maksa. Trzeba ustawiać pas, żeby równo szedł, bo ucieka na boki. Obecnie uważam, że bierznia Xiaomi to pozycja wyjściowa jako bieżnia do chodzenia, ale do biegania trzeba wydać więcej. Nie zmienia to faktu, że to w sumie fajna sprawa.
ja mam urevo
  • Odpowiedz
@Endr3w: Jeśli chcesz chodzić w miarę szybko, to Xiaomi chyba jest wyjściową opcją. Moja bieżnia niby ma programy do biegania, ale ustawianie pasa jest tak wkurzające i trwa całymi dniami, że teraz wybrałbym minimum Xiaomi. Do chodzenia pewnie będzie w porządku. Do biegania trzeba wydać pewnie dwa razy tyle – bieżnia musi być szersza, dłuższa i bardziej solidna. Samo chodzenie jest okej, jeśli działa bez problemów.
  • Odpowiedz
@Endr3w: Decathlonowe. Gwarancja spoko i późniejsza na części robi robotę. A ta ostatnia rzecz najważniejsza przy wyborze bieżni abyś po 2 latach nie był w dupie bo części brak
  • Odpowiedz