@browarosss12: pierwotnie tak, ale miejscówa spalona + hajsik jest, to można przyinwestować. info hula od jakiegoś czasu + na kononopedii jest. zresztą wczoraj o ile to był on, to dał do zrozumienia, że bingo.
@niemieckamariolcia: otwórz tam knajpę z wegepaszą, zaproś prezesinę by sfilmował otwarcie,skosztował menu ,pokryj koszta paliwa i jego cennego czasu - i JUSZ!!!!
@centus_krakowski: niektórzy sie rodzą w osranej dziurze w indiach, niektórzy mają gorzej, bo są z kozłówka :/ co zrobić. przecież nie pójde na jabłonkę, bo się nie zmieszczę, hehe.
@niemieckamariolcia: Trzeba przyznać, że on tam pasuje do lokalnej fauny. To osiedle to największa menelarnia w tej części Krakowa. Szczególnie w okolicach parku będzie miał sporo kandydatów do wzięcia na hotel xDD
@Kraken91: @centus_krakowski trzeba przyznać, że sie trochę pozmieniało. zwłaszcza w hucie. tam to spokój dopiero. kozłówek, rżąka prawda, patola, ale i tak duzo lepiej. więcej studenciaków teraz.
@niemieckamariolcia na Kozłowku chwilę wynajmowałem, potem na Kurdwanowie i oba miejsca okropne, masa patologii chleja i dra ryja cała noc w lecie, współczuję tym którzy kupią tam mieszkanie na parterze
@Gomorrah: a to tak. stare ochlejtusy drące ryja w sierpniu po nocach są gorsze niż dresiarnia. mało niebezpieczne, ale irytujące. ja na szczęście w odwiedzinach, ale kiedyś wynajmowałem na okólnej, to tam albo o 6 rano wjazd policji komus na chatę albo stare menele sie wyzywają po nocach xD
Komentarz usunięty przez moderatora