Aktywne Wpisy

Madziol127 +84
Smutne, że taki wpis wprowadzający w błąd ma tyle polubień... Zawsze krytykuje polskiego tenisistę jak zachowuje się źle. Takie wpisy i ich popularność sprawia, że coraz mnie mam ochotę tu być. Nawet po ostatnim turnieju w Dubaju te portale typu: interia cytowały mój wpis z filmem z Twiterra, bo inne konta/dziennikarze przemilczały sprawę z dramą. Zawsze mam swoje zdanie i jak ktoś robi coś źle to potrafię to nazwać.
Ta tendencja atakowania
Ta tendencja atakowania

źródło: Zrzut ekranu 2025-03-15 111903
Pobierz
Dawul +144
Kiedy ty będziesz uciekał na froncie przed dronami bojowymi on będzie się pakował do Rumunii aż będzie huczało.
#obowiazkowecwiczeniawojskowe
#obowiazkowecwiczeniawojskowe

#cultowe (1498/1000)
Vesania - Hell is for Children z płyty pt. Distractive Killusions (2007)
Jak już kiedyś zapewne wspominałem (bo jedna Vesania już ty była wieki temu) - to jeden z niewielu zespołów w których "przerośnięte", filmowe klawisze nie męczyły mnie na dłuższą metę.
Numer zapodaję trochę niereprezentatywny, bo w totalnie ślamazarnym tempie, zapewne dlatego mi się też zapamiętał, a nie ukrywam że do wczoraj nie słyszałem tej płyty kilkanaście lat.
------------
#cultowe - tag do śledzenia lub czarnolistowania przez tych którzy followują moją osobę z innych powodów niż muzyka.
Kiedyś przez tysiąc dni postowałem tu piosenki które z różnych względów weszły mi w głowę w ciągu ostatnich 20 lat. Teraz wrzucam już niekoniecznie codziennie rzeczy, które wtedy nie zmieściły się na liście, które mi się przypomniały, lub których słucham aktualnie. W dalszym ciągu szerokopojęty rock, metal, punk i pochodne.
https://rateyourmusic.com/~cultowe