Aktywne Wpisy
ATAT-2 +55
Nic lepszego juz dzisiaj nie zobaczycie. Okazja dla fanow ogrodnictwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zdjecie w komentarzu
#mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #patodeweloperka #heheszki #budujzwykopem #ogrodnictwo
Zdjecie w komentarzu
#mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #patodeweloperka #heheszki #budujzwykopem #ogrodnictwo
źródło: 1000015728
Pobierz
MonazoPL +28
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta bankowego lub kiedykolwiek będziesz potrzebować, to pamiętaj, by zacząć od MONAZO.pl, gdzie znajdziesz aktualne Promocje bankowe – czyli
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta bankowego lub kiedykolwiek będziesz potrzebować, to pamiętaj, by zacząć od MONAZO.pl, gdzie znajdziesz aktualne Promocje bankowe – czyli
źródło: monazo promocje bankowe
Pobierz

#zalesie #nerwica #pracbaza #praca #pytanie
No ale co kto lubi :P
Kumpel ostatnio byl zdziwiony bo jego zona musiala przyniesc zaswiadczenie od lekarza ze moze pracowac nocki - cukrzyca.
niepełnosprawność o dowolnym stopniu którą mozęsz odstać jak długo się leczysz na głowe.
a tak to podobno np przewlekłe zaburzenia snu
może jak jesteś rpzewlekle chory psychicznie to na to też dostaniesz?
Komentarz usunięty przez autora
O tym wiem ale na razie nie ma takiej możliwości bo jestem kawalerem ;d
Nie chcę się faszerować lekami, bo to nie jest normalne żeby nie przesypiać nocy i potem chodzić w pół żywy. A długo tak już funkcjonujesz?
O coś w tym stylu i podejrzewam, że nie jest to trudne do załatwienia bo skoro pracuję na zmiany i zgłoszę problemy ze snem to kto mi udowodni że spać nie mogę. Tylko pytanie czy długo trzeba takie coś zgłasza do lekarza żeby wystawił odpowiednie zaświadczenie