Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Pracuję w jednej firmie 10 lat, zaczynałem jako stażysta na studiach i już tam zostałem. Obecnie jestem Delivery Leadem w działce IT, gdzie dostarczamy rozwiązania oparte o SAP S/4 HANA. Nie jest to branża konsultingowa, lokalizacja Kraków.

Czy zarobki na poziomie 19k brutto na takim stanowisku są ok, czy nie za bardzo? Wychodzi nieco ponad 14k netto z pracą twórczą. Dodatkowo jest bonus roczny +/- 20k. Mam wrażenie, że ilość pracy, odpowiedzialności oraz stresu związanego z tą pozycją są nieadekwatne do zarobków ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#it #zarobki #korposwiat #sap

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: musiałbyś powiedzieć jaki jest Twój zakres obowiązków, bo jeśli koordynujesz pracę innych jako Lead, to wydaje mi się ta kasa w porządku. Jeśli natomiast dodatkowo odpowiadasz za budżet, tłumaczysz się z opóźnień przed dyrektorami, uczestniczysz w steerco, to zdecydowanie 25k jest kwotą minimalną za taką pracę, a szczerze mówiąc celowałbym w więcej.
  • Odpowiedz
doświadczony-archiwista-53: Remote w mocnej walucie twoja praca to koło 100-130k zl miesięcznie netto b2b

@mirko_anonim: Typowi z Polski płacić ponad 20k euro netto miesięcznie za funkcję 'Delivery Lead' - ma to sens.
  • Odpowiedz