Aktywne Wpisy

InnyWymiar90 +112

źródło: 20250412_080107
Pobierz
mobutu2 +65
Wstyd się przyznać, ale zajmuję się Fact-chekingiem memów.
Memy to bojewe obrazki, które wypełniają wyobraźnię użytkowników zamiast prawdziwych informacji. Niestety, rozwój Wykopu nie osiągnął jeszcze etapu, w którym ktoś z mirków automatycznie sprawdza informacje i podaje korektę w pierwszym komentarze. Jest to szczególnie niefortunne, że teraz jest to łatwiejsze niż kiedykolwiek - za pomocą jednego zapytania w jakiejkołwiek popularnej wyszukiwarce.
Memy to bojewe obrazki, które wypełniają wyobraźnię użytkowników zamiast prawdziwych informacji. Niestety, rozwój Wykopu nie osiągnął jeszcze etapu, w którym ktoś z mirków automatycznie sprawdza informacje i podaje korektę w pierwszym komentarze. Jest to szczególnie niefortunne, że teraz jest to łatwiejsze niż kiedykolwiek - za pomocą jednego zapytania w jakiejkołwiek popularnej wyszukiwarce.

źródło: data10
Pobierz
#p0lka #bekazpodludzi #logikarozowychpaskow #rozowepaski #ojcostwo #pieklomezczyzn #madki #heheszki
źródło: temp_file6568327930868902233
Pobierz@PrzylepkaZniszczenia: NIC nie powinno być obowiązkowe. przecież dobrze mówią, kto ma za to płacić?
niesądowy test można zrobić bez zgody matki, testowanie każdego to marnowanie pieniędzy
obecnym problemem jest to że oficjalny sądowy test na ojcostwo wymaga zgody matki, a nawet jak zostanie zrobiony i wyjdzie że nie jesteś ojcem to sąd może stwierdzić że płacisz alimenty i tyle
źródło: unknown
PobierzKażda baba która dostaje piany przy tym temacie i ma dziecko z urzędu powinna mieć wykonany test, plują, szarpią się jakby im ktoś kazał na kolanach do Częstochowy pójść a to tylko głupi test, ale może wieeeeele zmienić (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@A330: możesz się śmiać, ale podobne słowa słyszałem kiedyś od mojej matki gdy opowiadała mi o jakimś jej znajomym, który przygarnął pod dach kobietę z dzieckiem. Brzmiało to tak: "ojcem może być każdy, ale matka jest jedna". I jakkolwiek to możemy odbierać, jest w tym realizm.
Z resztą, zawsze podziwiałem kobiety za pragmatyzm ich natury. Kobiety są
@DzonySiara: wątpię
no ale spoko, niech płacą, przecież nie muszą być obowiązkowe do tego żeby była taka możliwość. która, jak już wspomniałem, istnieje. jedyny problem to to że nie nadaje się taki test jako dowód w sądzie
@TheForbiddenLast: dlatego powinno to byc obowiązkowe i z urzędu. Niestety, nie jest to w interesie urzędników