Aktywne Wpisy
Tak się życie potoczyło że na pół roku - rok musimy zamieszkać z narzeczoną u jej rodziców. Tragedii nie ma, fajni ludzie. Ja większość będę pracował. Mieszkanie spore 4 pokojowe ale wiadomo jak to jest. Teraz sprzedajemy swoje mieszkanie które opuszczamy, chwilkę budujemy zdolność, odkładamy i kupujemy większe na początku przyszłego roku. Mieszkał ktoś tak? Na co się nastawić? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#zwiazki #milosc
#zwiazki #milosc

Kasahara +81
W ostatnich dniach podjąłem decyzje o przejściu na "emeryturę".
(tu też trochę więcej również o ostatnich zmianach - Click)
Jak coś mimo felernej daty, ten post to nie prima aprylis
Chodzi
(tu też trochę więcej również o ostatnich zmianach - Click)
Jak coś mimo felernej daty, ten post to nie prima aprylis
Chodzi

źródło: Zrzut ekranu 2025-04-1 o 18.04.35
Pobierz
tl;dr: Kupiłem za 4500 zł piekarnik który okazał się badziewiem, support ma mnie w nosie a na to wszystko zarówno #hisense jak i #mediaexpert nie pozwalają mi na dodanie negatywnej opinii. Nie kupujcie Hisense bo to jest jakiś nieśmieszny żart.
Niestety już na samym początku użytkowania okazało się że urządzenie ma sporo problemów - głównie związanych z oprogramowaniem, ale wymieniłem także m.in. problem prowadnicami które czasem przeraźliwie piszczą przy wsuwaniu i wysuwaniu. Większość moich pytań została zignorowana, zamiast tego wezwano do mnie technika który, jak łatwo się domyślić, również nie był w stanie w żaden sposób pomóc mi z softwarem. Zaproponował jedynie wymianę prowadnic na nowe oraz poprosił o przesłanie do niego listy problemów żeby mógł również ze swojej strony zgłosić je do centrali.
Prowadnice zostały wymienione - piszczą tak samo, nic się nie zmieniło. Dodam że wcześniej przez wiele lat miałem piekarnik Beko za 800 zł w którym prowadnice pracowały znacznie ciszej i ogólnie lepiej XD
Do pozostałych problemów Hisense w dalszym ciągu się nie odniosło, a ponieważ od pierwszego zgłoszenia minęło już prawie dwa miesiące zdecydowałem się na wystawienie opinii do produktu zarówno na stronie Hisense jak i Media Expert. Treść opinii dodam w pierwszym komentarzu. Żadna z tych opinii nie została opublikowana, spytacie dlaczego?
- Od Hisense otrzymałem maila o treści:
No więc gdybyście faktycznie przeczytali moją opinię albo poprzedzające ją maile to może byście wiedzieli co poszło nie tak...
- Z kolei odpowiedź od Media Expert brzmiała:
Tu już ręce opadają, ta cena produktu to jakaś tajemnica? Ciekawe czy tak bardzo by wam to przeszkadzało gdyby opinia była na 5 gwiazdek.
Co do zasady staram się jakoś cywilizowanie załatwiać takie sprawy, jestem na wykopie od 16 lat i to chyba pierwszy raz jak kręcę taką aferę ale... no zwyczajnie nie chce mi się już przepychać z botami. Już przełknę to że kupę kasy wydałem na kiepski produkt, może i mogłem zrobić lepszy research, wybrać innego producenta, ale wściekły jestem o to że nawet teraz nie mogę nic negatywnego napisać w internecie żeby być może inną osobę ustrzec przed takim błędem. No więc może chociaż jak ktoś sobie poszuka na wykopie to się dowie.
Dla zasięgu taguję jeszcze #bojowkapiekarska #gotujzwykopem
źródło: 479694853_1327925191653545_5385056484925285116_n
PobierzGdybyś przeczytał mój wpis to byś wiedział że w ostatnim akapicie przyznaję się że dokonałem złego wyboru.
Niemniej, to nie odbiera mi prawa do opinii na temat produktu który wybrałem. Gdyby to samo zrobił ktoś przede mną, to ja już mógłbym uniknąć złego
@Owlosiaty-Dzik: A to przepraszam.
Komentarz usunięty przez autora
Media Expert dostaje w uj kasy żeby polecać produkty Hisense. Jednym z powodów dla których rozstałem się z pracą media to narzucanie sprzedawania tego gówna i reprymendy u kierownika jak masz za mało sprzedanych produktów tej marki. Oczywiście doradca nic z tego praktycznie nie ma z wyjątkiem wskaźników w systemie. Czasem mam wrażenie że te