Mirki, Znacie jakiegoś prawnika we Wrocławiu od nieruchomości? Deweloper od roku próbuje uzyskać po pozwolenie na użytkowanie i już dawno umowa deweloperska wygasła... Juz sam nie wiem co mam robić. Juz mam w dupie to mieszkanie, wolałbym moja kasę z powrotem.
@niedorzecznybubr odsetki mam w umowie tak czy siak to nawet więcej niż odsetki w banku xD zerwanie umiiwy deweloperskiej nie jest takie proste i od reki
@Sizaku: ty nie wierzysz, że mieszkanie zobaczysz, to lepiej się módl, żebyś chociaż ten hajs z powrotem zobaczył, jak deweloper ogłosi upadłość, a nie o odsetkach się rozmarzyłeś xD
Znacie jakiegoś prawnika we Wrocławiu od nieruchomości? Deweloper od roku próbuje uzyskać po pozwolenie na użytkowanie i już dawno umowa deweloperska wygasła... Juz sam nie wiem co mam robić. Juz mam w dupie to mieszkanie, wolałbym moja kasę z powrotem.
#nieruchomosci #wroclaw #patodeweloperka #mieszkaniedeweloperskie
@Sizaku: czyli dałeś deweloperowi pożyczkę 0% ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Sizaku: ty nie wierzysz, że mieszkanie zobaczysz, to lepiej się módl, żebyś chociaż ten hajs z powrotem zobaczył, jak deweloper ogłosi upadłość, a nie o odsetkach się rozmarzyłeś xD