Wpis z mikrobloga

@Erlein często w uj fałszywe rury szczególnie jeśli się z tą religia obnoszą , znam laske co produkowała kilogramy jakichś postów na FB że trzeba wierzyć w Boga że trzeba być dobrym człowiekiem a zdradzała faceta z szefem waliła go na hajs mocno i szukała wiecznie atencji u facetów
  • Odpowiedz
@Erlein pragnę przypomnieć że psychopaci sekciarze i jednostki zaburzone często używają religii zwierząt lub pseudo dobroci żeby manipulować otoczenie
Czyli robienie wokół siebie takiej pseudo otoczki wspaniałej osoby
Te religijne osoby to falszywce na zasadzie polityka co przed kamerą przytula pieska
Prawdziwa wiara czy prawdziwa miłość do zwierząt nie potrzebuje upubliczniania
  • Odpowiedz
mogą być poblokowane seksualnie, z drugiej strony po alkoholu sam diabeł w nie wchodzi (i nie mówię tu o penisie)

@MuszeZalozycKontoByFiltrowacGowno: @Erlein 50/50 w ostatnim roku poznalem chyba z 6/7 katoliczek a 4 zapytalem wprost czy s--s przed slubem jest dla niej grzechem
to 3 mowily, ze sa wierzace mocno ale no nie czekaja z tym do slubu
a jedna to no po slubie i w ogole ze zabezpieczenie to grzech i
  • Odpowiedz
@Erlein: uprawiają ale z "kolegami", jak ciebie uzna za kandydata na męża to ci powie ze musi być pewna że jesteś odpowiedni dlatego dopiero po ślubie. Ogólnie to niezła odklejka, szkoda czasu. Obczaj sobie na yt najjke, to ten sam target.
  • Odpowiedz
@Erlein: tak jak mówi kol. @razdwatrzy55 jest różnie, mniej więcej 50/50. Jedna moja koleżanka (nigdy nie widziałem, ale swoje słyszałem na jej temat i znając ją po paru latach szkoły, jestem skłonny uwierzyć w wiele z tych historii) miała wiadro z piczy tuż po liceum , ale to może "jej uroda", bo nie p0szczała się aż tak grubo. Znam kilka katechetek, które łyknęły brutalnego dikpila i brały po same
  • Odpowiedz