Aktywne Wpisy

Arbuzlele +406
blackghost +17
Powiem Wam odkąd mam Alfę Romeo Giulia brutalne wyjaśnienie sebków w BMW stalo się moja codziennością xd
Sytuacja z przed chwili: mocny start od świateł i kolejne BMW serii M zostawione w tyle. To uczucie gdy klient zostaje daleko w lusterku sprawia że następne kilometry jadę i się śmieje sam do siebie. Wąchaj dymek czasem mówię sam do siebie.
Jednak najbardziej lubię sytuację gdy klient dojeżdża do mnie na kolejnych światlach z minq zbitego
Sytuacja z przed chwili: mocny start od świateł i kolejne BMW serii M zostawione w tyle. To uczucie gdy klient zostaje daleko w lusterku sprawia że następne kilometry jadę i się śmieje sam do siebie. Wąchaj dymek czasem mówię sam do siebie.
Jednak najbardziej lubię sytuację gdy klient dojeżdża do mnie na kolejnych światlach z minq zbitego
źródło: memcen
Pobierz@Halski-patrol: a to luz XDDDDD
" Tusk chce sprowadzac migrantów"
Tusk blokuje prawo azylowe...
"Tusk sprowadzil 322 tys obcokrajowców wiecej niz PiS!"
Kucyki nie rozróżniają prawa do azylu od zezwolenia na prace o ktore wnioskuje pracodawca i trwa tyle ile umowa...XD banda debili uznaje to za to samo...
@Halski-patrol: Sławek idota nie rozumie ze mlodzi to przyszłość narodu... Należy szkolic tych co omineli. Zasadniczą służbę w czasach jej niebytu. To jest optymalne. Jak bedziesz z nim na piwie to zapytaj... Wybelkocze ci swoje wysrywy
@Halski-patrol: Czym się różni obowiązkowy pobór w ramach którego powoływano młodych po szkole od obowiązkowego szkolenia do którego powołuje się młodych po szkole?
Serio fikołki konfederatów powinny być zaprzątnięte w jakąś elektrownie bo więcej z tego energii niż z atomu by było.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@Herubin: pobór trwał rok, memcen mówił chyba o miesiącu
@Tetsuya: w sumie to samo robicie tylko z drugiej strony. I wy i prawaki pewnie za to dostają szekle
@Halski-patrol: Dasz jakieś źródło informacji, że tak chce? Bo ja znalazłam coś innego:
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/powszechne-szkolenia-wojskowe-wszystko-co-trzeba-wiedziec/6w6fw07
@Sen_Jak_Prawdziwy to jest standardowe podejście kucy od czasu jak Mentzen zaczął o tym mówić: "obowiązkowe ćwiczenia tak, ale nie dla nas, my powinniśmy być zwolnieni".
@BoskiPrototyp: jeszcze napisz, że nie zgodzi się na migrantów z paktu migracyjnego i będzie bingo antyimigranckiego tuska XD
@Tetsuya: jak robisz to za frajer to dopiero heca xd
@Halski-patrol: a powiesz czemu Memcwel teraz nic nie mówi o powrocie służby? Bo to, że jest to teraz mu nie na rękę i walczy o słupki jak przyszło na populistę to wiadomo.
Powiesz czemu Memcwel ANI RAZU w kampani nie powiedział, że zlikwiduje