Wpis z mikrobloga

• 194
@JanDzbanPL: To nie ruskie onuce. Pis to partia sondażowa, której wyszło z badań, że mają szansę zawalczyć o anty ukraiński elektorat konfy. Jeśli jutro wyjdzie im z badań, że połowa Polaków chce beatyfikacji Szuchewycza, to będą stawiać w Polsce kapliczki UPA i zmienią logo na widły
  • Odpowiedz
@mariusz-madejczyk: ta dzieciarnia w 2027 będzie brać prawdopodobnie udział przy władzy, boli ,że Menzten dociera do młodych ludzi z przekazem, wy widzicie tylko PiS i PO nie akceptujecie tego ,że może być inne myślenie.
  • Odpowiedz
@xmthris: ja też kiedyś miałem 18-29 lat i głosowałem na Korwina. Mam teraz 33 lata i wiesz co? Za cholerę nie zagłosuję na Mentzena. Powiem więcej, jest sporo takich co ja. I też takiej młodzieży która się zestarzała była w latach 10. i 00.
  • Odpowiedz
@JanDzbanPL

Według Jagodzian każdy kto jest z opozycji to jest ruskim trollem, idąc tym tokiem to połowa Polaków to ruskie onuce ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Nieprawda, jest też wielu ludzi ograniczonych, którzy nie zdają sobie sprawy z tego, że popierają lub powielają narrację identyczną z moskiewską.
  • Odpowiedz
@xmthris

ta dzieciarnia w 2027 będzie brać prawdopodobnie udział przy władzy, boli ,że Menzten dociera do młodych ludzi z przekazem, wy widzicie tylko PiS i PO nie akceptujecie tego ,że może być inne myślenie.

Ile masz lat? Bo jeszcze o Konfederacji ptaszki nie ćwierkały... tfu! Jakiej konfederacji? O partii Korwin albo KNP jeszcze nikt nie myślał jak mówiono takie rzeczy. Problem polega na tym, że ludzie z wiekiem zdobywają doświadczenie i
  • Odpowiedz
@JanDzbanPL Na nich chcą głosować debile, a nie ludzie świadomi, że działają na szkodę Polski. No może Braun i Mentzen trochę tych drugich zbierają, ale też bez przesady.
  • Odpowiedz
@EditorTM: Ale to rozumiem że myślisz, iż muszę być zwolennikiem PO w takim razie, skoro krytykuję PIS? Nie ma sensu konfrontować tutaj PO z Pisem, bo nie zamierzam ich bronić. Moim zdaniem PO to całkiem podobne bagno, z jedyna różnica iż posiadają troszeczkę więcej kompetentnych ludzi. W tym kraju nie ma partii dla ludzi o moich poglądach. Te środowiska i kadry się dopiero w Poslce wykluwają.
  • Odpowiedz
@ish_waw na Mentzena nie tyle debile (tacy tez), co w wiekszosci ludzie niedoinformowani.
A Mentzen bedzie wypadac wiarygodnie, dopoki pozostaje w opozycji. Korwin to rozumial, akustyczny z gejem chyba nie.
  • Odpowiedz
@JanDzbanPL myslisz, ze ta dzieciarnia od Trzaskowskiego ma swiadomosc jego programu i głoszonych poglądów? wątpię, dla nich to popularny Pan z Warszawy, wiec nie uwazam ich na "ruskie onuce"
  • Odpowiedz
@okurczaki: zgadzam się, nie powinno się oceniać ludzi ze względu na wiek. Zarówno starzy i młodzi łapią się na zarzutki PiS i Konfy nie ze względu na wiek, tylko dlatego, że są głupi i niedouczeni.
  • Odpowiedz