Wpis z mikrobloga

Hej Mirki, pracuje albo pracował ktoś w IBM w krakowie (na armii krajowej) jako programista java? Są otwarte pozycje i zastanawiam się czy by nie podejść do rekrutacji ale czytając opinie w necie to tak średnio :D Ale z drugiej strony większość opinii była chyba z jakichś innych działów a nie IT.

#java #krakow #ibm #pracait
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Kij_I_Sznur: @PanMlecz no chyba że opinie rzeczywiście się powtarzają to jakieś ziarno prawdy musi być, no ale jak pisałem, tam chodziło raczej o inny dział niż IT, stąd pytanie czy ktoś tam pracował/pracuje i może coś więcej powiedzieć
  • Odpowiedz
@SiemkaKolego: to samo co w każdym większym korpo. Zarówno jak chodzi o zalety, jak i wady gdzie jesteś pozycją w excelu i mogą Cię zredukować by tabelka się robiła zielona. Aplikuj ale bierz to pod uwagę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@SiemkaKolego: Zależy od zespołu, pracowałem przez jakiś czas (ale nie java dev) i w sumie nie narzekałem dopóki w projekcie nie zaczął się robić b----l (kilka czynników), ale lab w krk mocno się rozwija więc perspektywy na pewno są no i pracują nad swoimi produktami, hajsowo w sumie też nie najgorzej jak na korpo, dają też akcje.
Opinii na goworkach nawet nie czytaj bo większość pewnie frustrstów to pisze.
A
  • Odpowiedz