@Dimaimnienima: Oczywiście trzeba się p-----------ć do słówek. Jak powiem "moja żona" to znaczy, że ją traktuję jak przedmiot? To czyją w takim razie jest żoną jak nie moją? xD
Inna sprawa, że nawet moja żona mówi często "ta twoja Kasia/ten twój Marcin" w sensie "twoja koleżanka/twój kolega" bo to po prostu skrót myślowy.
ale zdajesz sobie sprawę, że to ona się p------------a?
@Dimaimnienima: No o tym piszę, że jak zwykle znajdzie się wielce obrażona o słówka. Coś jak brzydka koleżanka, która wcina "she's not interested" jak ktoś podbije do tej ładniejszej. ( ͡º͜ʖ͡º)
@amperrowwer: ej nie masz prawa tak pisac, jej PISOWCY ZABILI DZIECKO! Ma teraz immunitet od wszystkiego, może pluć na swoich przeciwników, być bydlakiem w spódnicy i największą patusiarą w polityce i każdy kto ośmieil się ją skrytykować dołącza z automatu do ZABÓJCÓW JEJ DZIECKA~~~!!!
@Dimaimnienima: Czytając te głębokie przemyślenia Pani Filiks zastanawia mnie czy ta kobieta serio zaznała kiedyś jakiejkolwiek Miłości? Czy po prostu rano spadł jej klapek na głowe i zwoje mózgowe złapały error.
@bylem_zielonko: Z tego co pamiętam to PO nie tak dawno jeszcze całowało Putlera po rączkach. A nawet Rudy von Rudenstein wspominał o tym że premierem Putinem przypilnuje, by nikt piachu w tryby nie sypał. Także tego ja
przyznaje sie oficjalnie - jestem cpunkom, narkomankom, frajerem zyciowym, najlepszym ekko na euw i do tego nie umiem plywac dla wielu z was to szok pewnie ale koniec ukrywania sie
Oczywiście trzeba się p-----------ć do słówek. Jak powiem "moja żona" to znaczy, że ją traktuję jak przedmiot? To czyją w takim razie jest żoną jak nie moją? xD
Inna sprawa, że nawet moja żona mówi często "ta twoja Kasia/ten twój Marcin" w sensie "twoja koleżanka/twój kolega" bo to po prostu skrót myślowy.
@Dimaimnienima:
No o tym piszę, że jak zwykle znajdzie się wielce obrażona o słówka. Coś jak brzydka koleżanka, która wcina "she's not interested" jak ktoś podbije do tej ładniejszej. ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: 1000006087
Pobierz@amperrowwer: a wymienisz swój TOP wśród pisowskich pokemonów? Tytanów intelektu ( ͡º ͜ʖ͡º)
@zasadzka01: bo pewnie były zazdrosne
@bylem_zielonko: Z tego co pamiętam to PO nie tak dawno jeszcze całowało Putlera po rączkach. A nawet Rudy von Rudenstein wspominał o tym że premierem Putinem przypilnuje, by nikt piachu w tryby nie sypał. Także tego ja