Wpis z mikrobloga

@Dimaimnienima:
Oczywiście trzeba się p-----------ć do słówek. Jak powiem "moja żona" to znaczy, że ją traktuję jak przedmiot? To czyją w takim razie jest żoną jak nie moją? xD

Inna sprawa, że nawet moja żona mówi często "ta twoja Kasia/ten twój Marcin" w sensie "twoja koleżanka/twój kolega" bo to po prostu skrót myślowy.
  • Odpowiedz
ale zdajesz sobie sprawę, że to ona się p------------a?

@Dimaimnienima:
No o tym piszę, że jak zwykle znajdzie się wielce obrażona o słówka. Coś jak brzydka koleżanka, która wcina "she's not interested" jak ktoś podbije do tej ładniejszej. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@amperrowwer: ej nie masz prawa tak pisac, jej PISOWCY ZABILI DZIECKO! Ma teraz immunitet od wszystkiego, może pluć na swoich przeciwników, być bydlakiem w spódnicy i największą patusiarą w polityce i każdy kto ośmieil się ją skrytykować dołącza z automatu do ZABÓJCÓW JEJ DZIECKA~~~!!!
  • Odpowiedz
TOP wśród platformiarskich pokemonów razem z Szczerbą i Zembaczyńskim. Tytani intelektu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@amperrowwer: a wymienisz swój TOP wśród pisowskich pokemonów? Tytanów intelektu ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Dimaimnienima: Czytając te głębokie przemyślenia Pani Filiks zastanawia mnie czy ta kobieta serio zaznała kiedyś jakiejkolwiek Miłości? Czy po prostu rano spadł jej klapek na głowe i zwoje mózgowe złapały error.

@bylem_zielonko: Z tego co pamiętam to PO nie tak dawno jeszcze całowało Putlera po rączkach. A nawet Rudy von Rudenstein wspominał o tym że premierem Putinem przypilnuje, by nikt piachu w tryby nie sypał. Także tego ja
  • Odpowiedz