Wpis z mikrobloga

@walciak: Równie dobrze można powiedzieć, że Twoimi kierowcami była mama lub tata jak Cię wozili do szkoły, a mogłes iść przecież z buta 200 kilometrów.
  • Odpowiedz
chopie, gdyby to zrobił Trzaskowski lub Holownia, to beka byłaby na pół internetu, a temat na 200% wylądowałoby to na głównej

@mariusz-madejczyk: No ty robisz dokładnie to samo tylko w drugą stronę. Normalny człowiek w obydwu przypadkach by powiedział "no pomylił się człowiek, zdarza się, poważnych konsekwencji z tego nie ma" a ty robisz głupią bekę z niczego dokładnie tak samo jak druga strona by robiła gdyby ktoś z rządu
  • Odpowiedz
@langer można, ale można też dostrzegać różnicę między dzieckiem wożonym do szkoły, a dorosłym facetem wożonym żeby mógł wyrazić poparcie dla kolegi
  • Odpowiedz
@walciak: Oczywiście.Skąd wiesz jak to jest finansowane?Jak mi się zepsuje auto, a muszę gdzieś jechać to tankuję jego auto, płacę mu i jedziemy ;)
  • Odpowiedz
@mariusz-madejczyk: mnie bardziej martwi że na spotkaniach są faktycznie tłumy i nie po to żeby sobie porobić jaja albo żeby wypytać czemu Końfa jest antyincelska, prolobbystyczna (Wipler jest fanem tytoniu, alkoholu), militarystyczna i prorosyjska albo o jakieś konkrety bo wiadomo że prezydent nie tworzy prawa bez zgodu MSZ i sejmu bez zgody sejmu tyle będzie z obniżania podatków nie wiadomo jakich i w jaki sposób zbalansuje budżet (balans budżetu jest
  • Odpowiedz
@mariusz-madejczyk

chopie, gdyby to zrobił Trzaskowski lub Holownia, to beka byłaby na pół internetu, a temat na 200% wylądowałoby to na głównej

Bo konfa to takie małe, nieporadne dziecko, któremu trzeba takie rzeczy wybaczyć i pogłaskać po główce. Tylko dziwi mnie to, że ludzie rozpatrują ich jako poważną opcję na rządzenia krajem.
  • Odpowiedz
@garrincha94

Normalny człowiek w obydwu przypadkach by powiedział "no pomylił się człowiek, zdarza się, poważnych konsekwencji z tego nie ma"

Nie ma konsekwencji, nikt nie ucierpiał, ale Twoim zdaniem taki brak ogarnięcia nie świadczy w żaden sposób o kompetencjach człowieka? Zrozumiałbym, gdyby chodziło o jakieś dwie wioski o identycznej nazwie, ale każdy średnio rozgarnięty człowiek wie, że Zgorzelec to miasto graniczne. Nawet jeśli nie wie gdzie on dokładnie leży. A tu
  • Odpowiedz
@irish71

komorowski mial taka wpadne z otwarciem mostu w brzegu dolnym, borowiki pojechaly do brzegu opolskiego

Mam zero szacunku do Komorowskiego, ale jeśli uważasz, że to to samo to weź bez sprawdzania w google pokaż obie miejscowości na mapie. Chyba, że mieszkasz niedaleko to nieważne. ;)
  • Odpowiedz

@mariusz-madejczyk: tak jak to gdy Hołownia ze wtorek powiedział, że trzeba zlikwidować gotówkę jak najszybciej, a w środę, że gotówka musi z nami zostać?
  • Odpowiedz
@mariusz-madejczyk: a skąd on jechał? Nie zauważył że jest na miejscu o 3h za wcześnie i wrócił do domu? Czy jak usłyszał że wyjeżdżają na godzinę przed spotkaniem a nie 4h przed to nic się nie zaświeciło? Czy jechał z Wrocławia i nie zauważył że jedzie nie w tę stronę bo nie wyglądał za okno całą drogę?
  • Odpowiedz