Aktywne Wpisy

Atreyu +25
Cholera, byłem wczoraj na randce.
I nie będzie to kolejny smutny wpis o złych p0kach więc jak na to liczycie, możecie w tym momencie przestać czytać.
Ogólnie na przestrzeni ostatniego miesiąca byłem na kilku randkach. Myślę że śmiało mógłbym o nich pisać pod jakimś osobnym tagiem, wystawiając oceny i pisząc reportaże ale po pierwsze mi się nie chce, a po drugie cenie swoje życie prywatne i wiem ilu na wykopie jest świrów. ( ͡º ͜
I nie będzie to kolejny smutny wpis o złych p0kach więc jak na to liczycie, możecie w tym momencie przestać czytać.
Ogólnie na przestrzeni ostatniego miesiąca byłem na kilku randkach. Myślę że śmiało mógłbym o nich pisać pod jakimś osobnym tagiem, wystawiając oceny i pisząc reportaże ale po pierwsze mi się nie chce, a po drugie cenie swoje życie prywatne i wiem ilu na wykopie jest świrów. ( ͡º ͜

źródło: op
Pobierz
KarbowanaPapryka +34
#mecz jak sociedad wyrówna do dogrywki to zwalę do zębów viniciusa
Konfederacja. Partia, która potrafi zgubić się w Polsce (i to z nawigacją).
I oni chcą rządzić krajem…( ͡° ͜ʖ ͡°)
#polityka #bekazkonfederacji #sejm #bekazprawakow #polska
źródło: 2025-03-14_124829
Pobierz@mariusz-madejczyk: No ty robisz dokładnie to samo tylko w drugą stronę. Normalny człowiek w obydwu przypadkach by powiedział "no pomylił się człowiek, zdarza się, poważnych konsekwencji z tego nie ma" a ty robisz głupią bekę z niczego dokładnie tak samo jak druga strona by robiła gdyby ktoś z rządu
Bo konfa to takie małe, nieporadne dziecko, któremu trzeba takie rzeczy wybaczyć i pogłaskać po główce. Tylko dziwi mnie to, że ludzie rozpatrują ich jako poważną opcję na rządzenia krajem.
Nie ma konsekwencji, nikt nie ucierpiał, ale Twoim zdaniem taki brak ogarnięcia nie świadczy w żaden sposób o kompetencjach człowieka? Zrozumiałbym, gdyby chodziło o jakieś dwie wioski o identycznej nazwie, ale każdy średnio rozgarnięty człowiek wie, że Zgorzelec to miasto graniczne. Nawet jeśli nie wie gdzie on dokładnie leży. A tu
Mam zero szacunku do Komorowskiego, ale jeśli uważasz, że to to samo to weź bez sprawdzania w google pokaż obie miejscowości na mapie. Chyba, że mieszkasz niedaleko to nieważne. ;)
@mariusz-madejczyk: tak jak to gdy Hołownia ze wtorek powiedział, że trzeba zlikwidować gotówkę jak najszybciej, a w środę, że gotówka musi z nami zostać?