Aktywne Wpisy
#igrzyskabebzonow v5 zapisy startuja wlasnie teraz
a same igrzyska za tydzien dokadnie, czyli w poniedzialek wielkanocny
osoby chcace wystartowac musza wpisac sie w tym wpisie i napisac "rozumiem i akceptuje regulamin"
bez
a same igrzyska za tydzien dokadnie, czyli w poniedzialek wielkanocny
osoby chcace wystartowac musza wpisac sie w tym wpisie i napisac "rozumiem i akceptuje regulamin"
bez

Krupier +28
Z cyklu znaleziska z działki - kawałek torów gładszych. #pdk Cienżki. Z dziurkom. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po co? Tego już chyba się nie dowiem. Może się kiedyś przyda. W każdym bądź razie taką mam nadzieję bynajmniej.
#ogrodnictwo #dzialka #rod #szczecin
Po co? Tego już chyba się nie dowiem. Może się kiedyś przyda. W każdym bądź razie taką mam nadzieję bynajmniej.
#ogrodnictwo #dzialka #rod #szczecin

źródło: 1000036846
Pobierz
https://boop.pl/rozrywka/mokry-suchar-wypowiada-sie-w-sprawie-afery-z-xayoo
„Dla mnie to zachowanie, te wiadomości były w ch.. niesmaczne. Ja jako osoba, która gdzieś tam hejtuje, czy to Pasuta, czy Ajemge, no to te wiadomości, wiadomo, nie są, nie mają tej skali, ale też są po prostu w podobnym, niefajnym smaku. Ja napisałem do Marcina Xayoo Majkuta bardzo długą wiadomość. Mam wrażenie, że Marcin troszkę… K…a, nawet nie wiem, jak to określić, no. Coś się pop…, bo od 20 godzin tej wiadomości nawet nie wyświetlił. Mimo, że na przykład Rybson mu też pisał, żeby mi odpisał, ale Marcin nie wyświetlił.”
IKS k---a de 30 letni chłop a ci p------ą jakieś wodolejstwo zamiast powiedzieć wprost i się odciąć.
@PiersiowkaPelnaZiol: xd czy on porównuje typa, co do niego przychodzą pełnoletnie baby na chatę, z typem do prosił się 15 latki o zdjęcia d--y?