Aktywne Wpisy

Atreyu +25
Cholera, byłem wczoraj na randce.
I nie będzie to kolejny smutny wpis o złych p0kach więc jak na to liczycie, możecie w tym momencie przestać czytać.
Ogólnie na przestrzeni ostatniego miesiąca byłem na kilku randkach. Myślę że śmiało mógłbym o nich pisać pod jakimś osobnym tagiem, wystawiając oceny i pisząc reportaże ale po pierwsze mi się nie chce, a po drugie cenie swoje życie prywatne i wiem ilu na wykopie jest świrów. ( ͡º ͜
I nie będzie to kolejny smutny wpis o złych p0kach więc jak na to liczycie, możecie w tym momencie przestać czytać.
Ogólnie na przestrzeni ostatniego miesiąca byłem na kilku randkach. Myślę że śmiało mógłbym o nich pisać pod jakimś osobnym tagiem, wystawiając oceny i pisząc reportaże ale po pierwsze mi się nie chce, a po drugie cenie swoje życie prywatne i wiem ilu na wykopie jest świrów. ( ͡º ͜

źródło: op
Pobierz
KarbowanaPapryka +34
#mecz jak sociedad wyrówna do dogrywki to zwalę do zębów viniciusa
Teraz będzie okazja się przekonać czy zasiadają tam dla idei czy niemałej kasy. Może problem sam się rozwiąże i zrezygnują.
#sejm #bekazpisu #polityka
źródło: 1000011544
Pobierz@stan-tookie-1: SB-ecy i UB-ecy też pracowali dla Polski, jaka by ona wtedy nie była. I obniżono im emerytury z dnia na dzień. Wielu przypłaciło to życiem. Tutaj sytuacja jest bardzo podobna. Pracujący dla upadłego reżimu nie powinni być za
@stan-tookie-1: A co z milicjantami, którym PiS obniżył emerytury dlatego, że