Ktoś doradzi, która postać na start będzie najlepsza w #eldenring dla kogoś, kto wcześniej Soulsy tylko liznął? Zastanawiam się na nad tym samurajem a typem z toporem i tarczą (największe statystyki staminy, witalności i siły).
miecz i tarcza (potem jakis wiekszy miecz jak claymore) + pare punktow w faith i podstawowy cud leczacy
taka stabilna opcja dla tych ktorzy jak piszesz lizneli troche soulsow zeby poznali "trzon" walki soulsowej, rolki, blokowania, kontre po bloku, klasyczna wymiana ciosow itp przy okazji ma pieczec i cud wiec zacheca do ogarniecia podstaw czarowania przy okazji oszczedzajac troche flaszek miedzy
@melekhov: ja grałem golasem bo mnie to bawiło + wyszedłem z założenia że każdy pancerz czy b--ń jaka spotkam to czysty upgrade. Było fajnie tak mniej więcej do Radahna (ten typ co co się z nim było na pustyni). Nie przeszedłem tego bossa i wątpię żebym kiedykolwiek ruszył jeszcze ta gre
#gry #ps5 #fromsoftware #darksouls
Weź tego który Ci się najbardziej wizualnie podoba, albo golasa ( ͡º ͜ʖ͡º)
Idź w b--ń dwuręczną (byle nie colosal). Będziesz mieć dobry dmg i wszystko będzie padać szybko.
miecz i tarcza (potem jakis wiekszy miecz jak claymore) + pare punktow w faith i podstawowy cud leczacy
taka stabilna opcja dla tych ktorzy jak piszesz lizneli troche soulsow zeby poznali "trzon" walki soulsowej, rolki, blokowania, kontre po bloku, klasyczna wymiana ciosow itp przy okazji ma pieczec i cud wiec zacheca do ogarniecia podstaw czarowania przy okazji oszczedzajac troche flaszek miedzy
@melekhov: wybierz postać z tarczą