Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ale ty jesteś inteligentny 😁 Cieszę się, że przyszło mi dożyć czasów, kiedy popis spada z rowerka. Ludzie twojego pokroju już dawno powinni trafić na śmietnik historii

@jan-banas: hehe naprawdę jeszcze próbujecie nadawać ten spin o popisie po tym jak konfederacja zawsze głosowała wspólnie z pis za tym żeby nie odbierać immunitetów pisowcom? nie ma popisu, jest POPISOKONFEDERACJA XDD
bylem_zielonko - >Ale ty jesteś inteligentny 😁 Cieszę się, że przyszło mi dożyć czas...

źródło: to-juz-koniec-pis-nic-nie-sprawi-ze-utrzymaja-sie-u-wladzy-konfederacja-wchodzi

Pobierz
  • Odpowiedz
To, że głosowali za nie odbieraniem immunitetów oznacza cokolwiek? Bo wiesz, jest wiele projektów za którymi zagłosowałbym wraz z PO. Nie oznacza to, że jestem POPISem

@jan-banas: a to że Tusk jest w PO oznacza cokolwiek? jest wiele projektów za którymi głosował wraz z PO. Nie oznacza to, że jest w POPISie xD
  • Odpowiedz
@jaroty: swego czasu w samolocie do Moskwy można było zobaczyć baaaaardzo wielu skrajnie prawicowych polityków. I to nawet takich co nie dostali mandatu jak zawisza. Po co tam latali? Nie wiem, choć się domyślam.
  • Odpowiedz