Wpis z mikrobloga

@mango2018: pewnie myślenie życzeniowe, ale myślę, że Mentzen zaraz zacznie się wypalać, a odpali Hołownia, i podbierze głosy i Mentzenowi i Trzaskowskiemu i będzie na trzecim miejscu.

Chyba, że Rafałek przejedzie zakonnice na pasach, to może Szymko nawet wejdzie do II tury xD
  • Odpowiedz
@mango2018: Bzdura, Mentzen swój peak powinien osiągnąć właśnie w momencie wyborów które już coraz bliżej, nie ma JKM ani Brauna, więc nikt nie jest w stanie w ostatnim momencie odpalić protokołu 5%. Kiedy tęczowy Rafał obrzuca się gównem z bążurem, Mentzen robi kapitaną robotę, na każdym ze spotkań przychodzi full ludzi, niekoniecznie samych wyborców konfederacji, a w---------h na popis ludzi. Nawrockiemu nawet żelazny elektorat pisu nie ufa xd realnie mentzen
  • Odpowiedz
@mango2018 Hołowni nieco urośnie po debacie kandydatów, kamera go lubi z wzajemnością, jako doświadczony zawodnik w tym temacie może pozamiatać jak jesienią 2023 roku. Mentzen wprost przeciwnie. Jeszcze jak Tusk ogłosi żeby też wesprzeć mniejszych kandydatów z koalicji w pierwszej turze może być ciekawie.
  • Odpowiedz
pewnie myślenie życzeniowe, ale myślę, że Mentzen zaraz zacznie się wypalać, a odpali Hołownia, i podbierze głosy i Mentzenowi i Trzaskowskiemu i będzie na trzecim miejscu.

@tulipana: Myślenie ostro życzeniowe, Hołownia stracił już efekt świeżości, prowadzi kampanie i nie widać zupełnie efektu.

Jeszcze jak Tusk ogłosi żeby też wesprzeć mniejszych kandydatów z koalicji w pierwszej turze może być ciekawie.

@galicjanin: Nic takiego nie będzie miało miejsca, w wyborach
  • Odpowiedz
@galicjanin: Trzaskowski już gra na druga turę i stara się przypodobać elektoratowi konfederacji np przez propozycje 800+ tylko dla pracujących Ukraińców. Jeśli wyborcy trzeciej drogi w pierwszej turze będą glosować na Trzaskowskiego zamiast na Hołownię, to tym lepiej dla KO. A co do Hołowni, to przyszłość słabo się dla niego zapowiada, obstawiam slaby wynik w wyborach i degradacje do wicemarszałka po nich. A szkoda, bo wolałbym go w fotelu prezydenta
  • Odpowiedz
@mango2018: Wydaje mi się, że jeszcze jedna rzecz będzie działała mocno na niekorzyść Mentzena.
Wcześniej działał jakby w "podziemiu" nie konfrontując się z dziennikarzami i nikt mu nie wyciągał poglądów.
Jako, że aktualnie może zagrozić Nawrockiemu, myślę, że wróci piątka Konfederacji, 100 ustaw, deklaracja Gietrzwałdzka, poglądy na temat aborcji.
Mentzen jest też beznadziejny w wywiadach i nie potrafi odpowiadać na "gorąco".
Możesz mieć rację, że górka już za nami.
  • Odpowiedz
myślę, że wróci piątka Konfederacji, 100 ustaw, deklaracja Gietrzwałdzka, poglądy na temat aborcji.

@Fyuio: Myślę, że nie. Mentzen aż tak głupi nie jest. Nie po to pozbywał się Brauna czy Korwina, żeby teraz iść w skrajne teorie.
  • Odpowiedz