Aktywne Wpisy

Atreyu +24
Cholera, byłem wczoraj na randce.
I nie będzie to kolejny smutny wpis o złych p0kach więc jak na to liczycie, możecie w tym momencie przestać czytać.
Ogólnie na przestrzeni ostatniego miesiąca byłem na kilku randkach. Myślę że śmiało mógłbym o nich pisać pod jakimś osobnym tagiem, wystawiając oceny i pisząc reportaże ale po pierwsze mi się nie chce, a po drugie cenie swoje życie prywatne i wiem ilu na wykopie jest świrów. ( ͡º ͜
I nie będzie to kolejny smutny wpis o złych p0kach więc jak na to liczycie, możecie w tym momencie przestać czytać.
Ogólnie na przestrzeni ostatniego miesiąca byłem na kilku randkach. Myślę że śmiało mógłbym o nich pisać pod jakimś osobnym tagiem, wystawiając oceny i pisząc reportaże ale po pierwsze mi się nie chce, a po drugie cenie swoje życie prywatne i wiem ilu na wykopie jest świrów. ( ͡º ͜

źródło: op
Pobierz
KarbowanaPapryka +34
#mecz jak sociedad wyrówna do dogrywki to zwalę do zębów viniciusa
Tak w praktyce działa trójpodział władzy (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
źródło: temp_file8137356744743045136
PobierzZobaczmy jak te predykcje wykopków się sprawdzają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Aby ograniczyć spam, zawołam każdego, kto zaplusuje ten komentarz
Więcej info | Feedback
Aby ograniczyć spam, zawołam każdego, kto zaplusuje ten komentarz
Więcej info | Feedback
Ci co dostali wypowiedzenia dostali ekwiwalent 8 pensji a teraz zostaną przywróceni do roboty xD.
Tak w praktyce nie działa. Musk szczeka, że trzeba w-----ć sędziów i zrobić reformę sądownictwa (skąd my to znamy?), A nawet jak sąd najwyższy klepnie wyrok to kto to wyegzekwuje jak tam w administracji są same oszołomy bez kręgosłupa?
źródło: temp_file1708951079723691425
PobierzInzynierowie wysokich napiec i kontrolerzy lotniska rowniez nie z pewnych przyczyn ;)
Sedzia federalny w USA moze wyslac US Marshals zeby dopilnowali wykonania wyroku.