Aktywne Wpisy

Fizyk_Dawid_Pasieka +181
#gospodarka #polska #uniaeuropejska
Polska podwoiła PKB na mieszkańca od czasu dołączenia do UE, zbliżając się do średniej europejskiej.
Polska podwoiła PKB na mieszkańca od czasu dołączenia do UE, zbliżając się do średniej europejskiej.

źródło: 1000044173
Pobierz
Pytanie rynkowe: za ile byście wystawili taki zestaw na sprzedaż? Switch jest 1. generacji.
#nintendoswitch #switch #nintendo
#nintendoswitch #switch #nintendo

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Byłem teraz w Warszawie i odwiedziłem dwa kebaby które dostały muala od Książula. Były tak d------e, że aż zwariowałem że kebab może być tak dobry.
U nas żaden nie ma podjazdu. Kiedyś w Jamra mi smakował ale to nie jest to (╯︵╰,)
Jak jakiś czas temu byliśmy z zona w Turcji próbowałem tam kebabów w różnych miejscach (dużych knajpach i małych spelunkach) i te oferowane w Polsce to totalne g---o.
Kiedyś był najlepszy La Marsa na kalwaryjskiej, ale się zwinął 😞
@lubie-sernik: Kebab u Buły jest zajebisty. Koniecznie z tym ich zajebistym ostrym sosem.
Od lat do nich chodzę i nadal nic się nie zmienia. A goście mają te jedną budkę taką i ogromny z-------l ruch w ciągu dnia, wieczorami i w weekendy; do tego są na każdej z appek z dowozem.
Spróbuj, polecam, koszt kebaba to 29zł u
https://g.co/kgs/xv8hK1j
Jem tam dosyć często, częściej niż bym chciał.
źródło: Przechwytywanie
Pobierz@tomasz-aleksander-barania: bardzo spoko, bylem w weekend.
źródło: Zrzut ekranu 2025-03-14 172230
Pobierz1. Jest 13, która jest naprawdę spoko.
2. Jest PiriPiri, które ma kosmicznie zaporową cenę, ale też jest smaczne.
3. Jest KebLab, którego nie próbowałem, ale też ceny zaporowe, choć zapowiada się nieźle.
4. Arabia to taka trochę