Wpis z mikrobloga

@Michal_Spira jak już się skończy 12 lat to człowiek uczy się oddzielać twór od autora. Np to, że Syd Barret wybitnym muzykiem był jest raczej nie do podważenia, a to, że latały plotki, że jakąś laske naćpany zamknął w pokoju i karmił krakersami ileś tam czasu nijak nie rzutuje na jego artystyczne twory.
Tesla może być i dobra z perspektywy patrzenia na ochronę środowiska (chociaż braknie mi kompetencji aby to jednoznacznie
  • Odpowiedz
  • 0
@Parker_: tak, dlatego glosowac powinni ludzie tylko ktorzy zarabiaja 15k netto +, nie posiadajacy rejestru u psychiatry, posiadajacy co najmniej jeden stosunek na koncie, posiadanie co najmniej jednej nieruchomości oraz brak długów. Czyli wiek i wykształcenie nie ma znaczenia

@wstanczyk: jeszcze pol roku temu tak reklamowaliscie samochody elektryczne xD
  • Odpowiedz
jak już się skończy 12 lat to człowiek uczy się oddzielać twór od autora.

@Kremufka2137: tia, a jak się kończy 60 to sie uczy że kapitał nie ma narodowości XD Kupujmy ruskie produkty i rezerwujmy pobyty w #willakarpatia XD

Lekcja z tego moi drodzy ze mądrość nie zawsze przychodzi z wiekiem. I może jednak pośrednie wsparcie finansowe odklejencow co mącą w polityce światowego imperium i naszego największego militarnego
Gluptaki - > jak już się skończy 12 lat to człowiek uczy się oddzielać twór od autora...

źródło: 9203

Pobierz
  • Odpowiedz
jeszcze pol roku temu tak reklamowaliscie samochody elektryczne xD

@Michal_Spira: Kto reklamował? Ja na pewno nie. Jak zwykle ten wymyślony lewak, którym musisz sobie tłumaczyć rzeczywistość? Ilość samochodów w miastach trzeba zmniejszać ogólnie, a nie tylko zamieniać je na elektryczne i mówi się o tym od dawna. Także to, że ekologicznie niezbyt się to spina, dlatego raczej proponuje się koleje i tramwaje.
  • Odpowiedz
@Michal_Spira: "Demokraci" wyzywają Elona od nazistów, jednocześnie sami atakują salony Tesli, podpalają ładowarki, niszczą prywatne auta czy anulując przejazdy Uberem gdy widzą że kierowca ma Teslę. Zupełnie jak kiedyś naziści traktowali żydów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@Xuzoun: wiesz dla mnie elon to nie jest zaden guru, jesli bylbym zmuszony kupic elektryka, to nie bylaby to tesla, tylko pewnie hyundai ioniq 5, smieszy mnie tylko to wyparcie i cancel culture tych glabow, bo wszedzie wciskali elektryki i zaburzali narracje, ze sa ekologiczne... taaa najbardziej te baterie
  • Odpowiedz