Wpis z mikrobloga

#xbox #pc

Mirki! Problem mam. Posiadam dwa kontrolery Xbox podłączone do PC bezprzewodowo za pomocą adaptera Microsoftu i wszystko byłoby ok gdyby nie to, że nie mogę dograć na dwóch w jedną grę. Wykrywają mi się jako te same więc oba są przypisane jako player 1 i można dwoma sterować jedną postacią zamiast dwoma różnymi :( Jakieś pomysły, sugestie co robię źle?
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mar-kar-583: trochę to dziwne w tym produkcie. Specjalnie kupiłem adapter od Microsoftu bo powiedziano mi że obsługuje do 8 padów, nie chciałem bawić się w chińskie adaptery do innych padów etc. A teraz wydać znowu ponad 100zl aby działał drugi pad mija się z celem jak i podłączanie pada po kablu. Czy na prawdę Microsoft robi te adaptery ze jeden adapter to jeden pad?
  • Odpowiedz
Czy na prawdę Microsoft robi te adaptery ze jeden adapter to jeden pad?

@alicjawkrainiemarow: Nie. Może spróbuj rozwiązań od AI?
https://x.com/i/grok/share/3fpMQMJHtpVumyDgw0UvHsuOF

Cześć! Twój problem z dwoma kontrolerami Xbox wykrywającymi się jako Player 1 przy podłączeniu bezprzewodowym przez adapter Microsoftu jest dość znany i zazwyczaj wynika z tego, jak system Windows lub gra interpretuje sygnał z adaptera. Oto kilka kroków i sugestii, które mogą pomóc Ci rozwiązać
  • Odpowiedz