Aktywne Wpisy
Olsea +787
#logikarozowychpaskow
Co trzeba mieć w głowie, żeby takie rzeczy pisać?
Poświęciła trud żeby znaleźć profil zabitej w Toruniu dziewczyny przez wenezuelczyka i po co? Żeby napisać coś takiego. Ma w profilu firmę oznaczona gdzie pracuje.
Co trzeba mieć w głowie, żeby takie rzeczy pisać?
Poświęciła trud żeby znaleźć profil zabitej w Toruniu dziewczyny przez wenezuelczyka i po co? Żeby napisać coś takiego. Ma w profilu firmę oznaczona gdzie pracuje.
źródło: Screenshot_20250805-052213~2
Pobierz
gaz24wolga +65
Mirki z #emigracja #neet, co myślicie o Paragwaju jako życiowym back-upie?
Zastanawiam się nad opłacalnością ogarnięcia tam rezydencji. Będę miał stały, choć niewielki dochód (wynajem kawalerki 50 m2 w stolicy w przyszłości, przepisanej na mnie + 1300 zł renty), co w Polsce pozwala na skromne życie, ale w Paragwaju może wyglądać zupełnie inaczej. Przeglądam opcje i ten kraj wydaje się intrygujący z kilku powodów.
Zalety i łatwość uzyskania pobytu
Po
Zastanawiam się nad opłacalnością ogarnięcia tam rezydencji. Będę miał stały, choć niewielki dochód (wynajem kawalerki 50 m2 w stolicy w przyszłości, przepisanej na mnie + 1300 zł renty), co w Polsce pozwala na skromne życie, ale w Paragwaju może wyglądać zupełnie inaczej. Przeglądam opcje i ten kraj wydaje się intrygujący z kilku powodów.
Zalety i łatwość uzyskania pobytu
Po
źródło: temp_file2593273840146834989
Pobierz

Mirki! Problem mam. Posiadam dwa kontrolery Xbox podłączone do PC bezprzewodowo za pomocą adaptera Microsoftu i wszystko byłoby ok gdyby nie to, że nie mogę dograć na dwóch w jedną grę. Wykrywają mi się jako te same więc oba są przypisane jako player 1 i można dwoma sterować jedną postacią zamiast dwoma różnymi :( Jakieś pomysły, sugestie co robię źle?
@alicjawkrainiemarow: Nie. Może spróbuj rozwiązań od AI?
https://x.com/i/grok/share/3fpMQMJHtpVumyDgw0UvHsuOF
Cześć! Twój problem z dwoma kontrolerami Xbox wykrywającymi się jako Player 1 przy podłączeniu bezprzewodowym przez adapter Microsoftu jest dość znany i zazwyczaj wynika z tego, jak system Windows lub gra interpretuje sygnał z adaptera. Oto kilka kroków i sugestii, które mogą pomóc Ci rozwiązać