Wpis z mikrobloga

Od 2:54

We've been dealing with Denmark, we've been dealing with Greenland, and we have to do it. We really need it for national security. I think that's why NATO might have to get involved in a way, because we really need Greenland for national security. It's very important. You know, we've a couple of bases on Greeland already and we've quite a few soldiers. Maybe you'll see more and more soldiers go there. I don't know. What do you think about that, Pete?

To jest niemożliwe. On to tak na poważnie powiedział przy sekretarzu generalnym NATO, i mówi wprost o aneksji Grenlandiii. To chyba już dziesiąty peron, który odjechał.

#usa #trump #polityka
Jagass - Od 2:54
We've been dealing with Denmark, we've been dealing with Greenland, ...
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Jagass: NATO na pewno bedzie w to zaangażowane. ciezko zeby nie bylo, jak jeden kraj NATO zaatakuje drugi sojuszniczy kraj NATO xD nie wiem jak on sobie to wyobraża w ogóle i jak miałby wyglądać cały sojusz po takiej akcji xd
  • Odpowiedz
@Jagass: Oranżada wiele dokonał by oddać Grenlandię w ręce chińskich firm wydobywczych zamiast walczyć o niepodległość i zwiększenie wojsk NATO w zamian za możliwość robienia interesów ponieważ Anaruk śpi na fortunie tak zrobiłby patriota amerykański a nie ruskoChińskoWatykański swoją drogą sami Grenlandczycy położyli lache w wyborach na opcję prochinską i wybrali co prawda niepodległość ale taką sybek musimy się uniezależnić gospodarczo nie będzie pomarańczowy pluł nam w twarz ni dzieci
  • Odpowiedz
  • 1
@Skorvez_957 @youngP : Ja nadal nie wiem jak się do tego ustosunkować. I jeszcze Rutte siedzący tam jak spróchniała cytryna zamiast wejść mu w zdanie. Czego pomarańczowy się nie dotknie to albo rozkradzione, albo zostawia po sobie gnój
  • Odpowiedz