Aktywne Wpisy

niebadzogrem +147
Nie ogarniam hejtu na tuje :D Chce się odgrodzić od sasiada i nie chce wydać milionów + nie chce o to dbać.
Tuja kosztuje 3zł, raz do roku ją przycinam, nie podlewam, nie nawożę i rośnie, osłania przez cały rok.
Perfekcyjna opcja :D
#ogrodnictwo #polska
Tuja kosztuje 3zł, raz do roku ją przycinam, nie podlewam, nie nawożę i rośnie, osłania przez cały rok.
Perfekcyjna opcja :D
#ogrodnictwo #polska

euklides +124
Ale się kurde stresuje, zaczynam budowę domu (dzisiaj, konkretnie dzisiaj startuje), a w maju ma mi się urodzić dziecko. Wszystko jest tak jak sobie planowałem po skończeniu studiów ale stres straszny...
A kurde jak miałem 18 lat chciałem być panczurem i jeździć po koncertach i chać wóde a tak się potoczyło moje zycie...
PS Jak ktoś wam mówi że studia nic nie dają, to g---o prawda i możecie go wyśmiać. Zmienia ci się światopogląd,
A kurde jak miałem 18 lat chciałem być panczurem i jeździć po koncertach i chać wóde a tak się potoczyło moje zycie...
PS Jak ktoś wam mówi że studia nic nie dają, to g---o prawda i możecie go wyśmiać. Zmienia ci się światopogląd,
#sztucznainteligencja #ai #midjourney
Mam starewgo lapka, ale chce kupic nowego. Na RTX 4060 8GB by to dzialalo w maire?
Bo jesli tak to po co w ogole ludzie kupują subskrybcje midjourney
źródło: obraz
PobierzDa sie tez na tym tez generowac wektorowe grafiki?
Albo przez to ze mam graficzny "background", (tzn. wyksztalcenie na tekim kierunku), to tez chcialbym sobie porprobowac generowania jakichs grafik wektorowych ktore mozna wykrozystac np. na jakichs okladkach, itp.