Wpis z mikrobloga

#przegryw #zalesie #alkoholizm Boję się starości, mam wrażenie że mając 18-25 ma się dużo więcej możliwości niż po 30ce czy 40ce, a ten czas strasznie spie....la.
Znajomy mojego wuja [nie wiem w jakim wieku ale jakoś ~35] mi raz powiedział żebym nie chlał, bo od 18ki do 35 mi przeleci jak pstryknięcie palcem. Póki co mam 22 ale czas od 18ki leci niesamowicie i obawiam się że ma gość rację....
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Polishdoomer02: to taka pół prawda bo to że od 20-tki do 30-tki zleci jak pstrykniecie palcem to fakt ale możliwości przynajmniej z mojej perspektywy są nieporównywalnie większe
  • Odpowiedz
@Polishdoomer02: Potwierdzam, a po 30 prędkość się jeszcze zwiększa, niedawno rozmyślałem, bo trójka z przodu a teraz nagle się zrobiło 36. Jeszcze niedawno siostrzeniec był śmiesznie mówiącym pięciolatkiem a teraz ma 12 lat i mi pokazuje na telefonie swoje koleżanki z klasy i mówi że "fajne", to wszystko dzieje się błyskawicznie
  • Odpowiedz
  • 2
@Polishdoomer02 Wszystko zależy jak będziesz żyć. Mając jakieś zainteresowania, hobby, pasje będzie inaczej niż jak będzie spanie, śniadanie, z-----------e, powrót do domu i netflix/kolacja a później znowu to samo. Your choice.

I nie chlej, to była najlepsza rada jaką mógł dać wuja :)
  • Odpowiedz