Aktywne Wpisy

plyty_chodnikowe +161
Przyznaj się, bez wstydu o-------ś takiego polskiego burgera a'la budka fast food na dworcu w Kielcach czy innych Gliwicach, co? Miękka bułka z sezamem, przypieczony kotlet z psa, prażona cebulka, musztarda sarepska, kwaśne plastry ogórka, okazyjna sałata, keczupu tortex n------e tyle że wycieka wszystko bokiem...
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
źródło: IMG_0726-825x465@2x
Pobierz
Niuska +2
#jedzenie #dieta #wegetarianizm #gotujzwykopem
Nie jem mięsa, brzydzę się jajkami i ostatnio też żółtym serem, poza tym próbuje ograniczać nabiał, żeby pozbyć się trądziku.
Nie mam żadnej anoreksji, podejrzewam, że to po prostu depresja, ale jej raczej nie wyleczę do śmierci.
Jakieś serki, jogurty pitne są najbardziej przystępną formą i nie stają mi w gardle, nie brzydzą mnie ani smakiem, ani pochodzeniem, ale musiałabym chyba zjeść
Nie jem mięsa, brzydzę się jajkami i ostatnio też żółtym serem, poza tym próbuje ograniczać nabiał, żeby pozbyć się trądziku.
Nie mam żadnej anoreksji, podejrzewam, że to po prostu depresja, ale jej raczej nie wyleczę do śmierci.
Jakieś serki, jogurty pitne są najbardziej przystępną formą i nie stają mi w gardle, nie brzydzą mnie ani smakiem, ani pochodzeniem, ale musiałabym chyba zjeść

Czytam takie wpisy i kolejnego dnia widzę wysoką ładną kobietę z niższym od siebie facetem ( obydwoje ok. 25-30 lat) i mnie kurła krew zalewa se.
Ty i zapewne inni macie swoje zdanie na ten temat, a ja inne - szanuje se.
To że kobiety są niższe to nic dziwnego, tylko 12% najwyższych kobiet jest wyższych od 12% najniższych facetów. Więc nawet jakby Ludzie dobierali się w pary losowo to w 75% i tak facet będzie wyższy.
Natomiast para niska kobieta i wysoki facet występuje żadziej niż para gdzie oboje partnerów są wyżsi lub niżsi od średniej dla swojej płci.
Ludzie częściej dobierają się w pary na zasadzie podobieństw.
@monty16k: tu się nie zgodzę często widze pary typu chłop wysoki/bardzo wysoki a laska 160, a często laski bardzo wysokie typu 180-185 mają tylko niewiele wyższych a niekoniecznie 195+. Wniosek? Karlice lubią sobie kompensować ( ͡° ͜ʖ ͡°)