Aktywne Wpisy

greg_uk +10
TL;DR Mam mega doła, bo nie mam fachu, jestem chory i uzależniony. Ale chcę jeszcze powalczyć i szukam rad mądrych, dobrych ludzi!
Cierpię na schizofrenię paranoidalną (remisja) i jestem osobą uzależnioną. Niestety do tej pory nie udało mi się samodzielnie odzyskać kontroli nad swoim życiem, nałóg się nasila, a wraz z nim długi, dlatego jakiś czas temu postanowiłem, że idę na odwyk dla podwójnych diagnoz. Przed zachorowaniem na schizofrenię, pracowałem chwilkę jako frontaś
Cierpię na schizofrenię paranoidalną (remisja) i jestem osobą uzależnioną. Niestety do tej pory nie udało mi się samodzielnie odzyskać kontroli nad swoim życiem, nałóg się nasila, a wraz z nim długi, dlatego jakiś czas temu postanowiłem, że idę na odwyk dla podwójnych diagnoz. Przed zachorowaniem na schizofrenię, pracowałem chwilkę jako frontaś

lukija +1
lubię oglądać filmiki o siostrach zakonnych jak się modlą jak wygląda ich dzień i jak mój chłop ze mną zerwie to na pewno pójdę do zakonu
II Faza grupowa, grupa 52
Drabinka
FAQ
Playlista na YT
Playlista na Spotify
playlisty mogą być niekompletne
Jeśli chcesz być wołany/a do tej edycji (lub z niej wypisany/a) napisz do mnie na PW.
#muzyka #muzykafrancuska
źródło: 60ad40e730e97cbe5d9e338aa33ed89cf62e64b0c5c451549ba58005cb4a7304
PobierzZagłosuj na lepszy utwór:
Treść została ukryta...