Aktywne Wpisy

kre-dens +22
Nigdy nikomu nie zycze spadku, ale miejsce Puszczy jest dwa poziomy nizej. To klub z miesciny, bez kibiców, bez stadionu oraz bez historii. Typowa wiocha, bo jakis Janusz zachcial pobawic sie w futbol. Ten klubik nawet sie nie klika, nie jest medialny, nie generuje hajsu, doslownie nic pozytywnego. Fajnie bylo, posmialismy sie, ale na ich miejsce jest 10 innych klubów ze stadionami z duzych miast.
#mecz #pilkanozna #
#mecz #pilkanozna #

Wynoszony +156
Słuchajcie mirki,
zrobiłem research jaką pastę zastąpić Elmex, od kiedy zmienili skład i usunęli Olaflur.
Wyszło mi, że jest super pasta i do tego polski produkt i polski kapitał, a nie jakaś amerykańska korpocja jak w przypadku Elmex (Colgate-Palmolive).
Najbardziej mi pasuje Ziaja Activ pasta stomatologiczna przeciwpróchnicza – zawiera aminofluorek (Olaflur) + fluorek sodu, czyli pełną ochronę przed próchnicą, jak stary dobry Elmex przed zmianami.
Ale są też inne fajne pasty od Ziaji, jak ktoś chce
zrobiłem research jaką pastę zastąpić Elmex, od kiedy zmienili skład i usunęli Olaflur.
Wyszło mi, że jest super pasta i do tego polski produkt i polski kapitał, a nie jakaś amerykańska korpocja jak w przypadku Elmex (Colgate-Palmolive).
Najbardziej mi pasuje Ziaja Activ pasta stomatologiczna przeciwpróchnicza – zawiera aminofluorek (Olaflur) + fluorek sodu, czyli pełną ochronę przed próchnicą, jak stary dobry Elmex przed zmianami.
Ale są też inne fajne pasty od Ziaji, jak ktoś chce

źródło: ziaja-elmex
Pobierz
Ta mam nadzieję,że tak zrobi i swój zad upcha w szafie.