Wpis z mikrobloga

Jakie umieszczenie ledów w regałach jak na zdjęciu jest najlepsze? Boczne, pod półkami czy na dole każdej półki? Półki będą z płyty meblowej, a nie ze szkła. Zastanawiam się na górze każdej półki lub bocznym, bo te dolne nie przemawia jakoś do mnie.

#meble #urzadzajzwykopem #wnetrza #led #oswietlenie #wystrojwnetrz
Piospi - Jakie umieszczenie ledów w regałach jak na zdjęciu jest najlepsze? Boczne, p...

źródło: 484078990_122227843094226644_8027969887614941946_n

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Piospi: Efekt jest fajniejszy pod lub nad każdą półką. Ten wariant blokuje jednak możliwość ich przesuwania pod swoje potrzeby.
Jak masz profil na boku korpusu, to półki możesz wyjmować, przestawiać. Jak profil jest w półce to d--a zbita.
  • Odpowiedz
  • 0
@marcel_pijak: kurdę słuszna uwaga, nie pomyślałbym o tym, ale chyba u mnie będą "na stałe" jeśli chodzi o pozycję
@Issac dzięki, czy to samo dotyczy szafek wiszących w kuchni? bo też zastanawiam się, gdzie ledy mają być - z przodu, pośrodku czy z tyłu bliżej płytek na ścianie ^^
  • Odpowiedz
  • 0
@Issac: dzięki, właśnie też zastanawiałem się jak zrobić w kuchni, bo widziałem sporo realizacji, gdzie ledy były bliżej ściany i miałem właśnie wrażenie, że to bardziej służy podświetleniu płytek, a nie blatu :)
  • Odpowiedz