Aktywne Wpisy

Piotrek7231 +250
Tak wyglądały kiedyś lane poniedziałki #lodz 2004 może 2005

źródło: temp_file9096405350221845659
Pobierz
Mroczny_Mag_Mroku +128
Na zdjęciu rodzinka - finał córeczki. Ojciec u góry. JEGO MINA. On jest bogatym przedsiębiorcą poznańskim, jest wyjątkowo majętny. Jego córeczka pracowała w sklepie z bielizną.
W bardzo dużym skrócie:
1. Laska prowadzi instagramy od lat i przymierza tam ubrania, bieliznę.
2. Miała męża - szczupłego metala, ale się z nim rozwiodła, bo jak dużo schudła (i tak jest plus size, ale była dwa razy tyle), to uznała, że może więcej.
3. Relacjonowała związki z Chadami,
W bardzo dużym skrócie:
1. Laska prowadzi instagramy od lat i przymierza tam ubrania, bieliznę.
2. Miała męża - szczupłego metala, ale się z nim rozwiodła, bo jak dużo schudła (i tak jest plus size, ale była dwa razy tyle), to uznała, że może więcej.
3. Relacjonowała związki z Chadami,

źródło: ornelia
Pobierz
To nie ma sensu xd
Są jakieś powody do egzystencji i tego co napędza Was do działania?
#samotnosc #tfnogf #gownowpis #logikaniebieskichpaskow XD
#kiciochpyta #zycieismierc #porozmawiajmyozyciu
źródło: 1000005206
Pobierzkażdy kto żyje ma powód do egzystencji, jest nim choćby instynkt samozachowawczy / lęk przed zabiciem się ( ͡º ͜ʖ͡º)
Nie widzę sensu, zbieram jakieś rzeczy, pieniądze, nikogo nie interesuje każdy ma mnie w dupie i żadnej się nie podobam.
Z nauki i techniki (mojej pasji) dzięki studiom się wypaliłem XD
It's over, dobijcie
moze jak zamiast tylko zbierać pieniądze zaczniesz się nimi dzielić to ktoś się zainteresuje? przynajmniej dopóki się nie skończą xd
@kajak98:
nic już nie chce.
Nic dobrego mnie nie czeka
zależy jak na to patrzeć ( ͡º ͜ʖ͡º)
brzmi jak depresja w sumie, mozę po leczeniu przejdzie.
@kajak98:
@LeslieDancer:
@kajak98: Ja rozumiem, że głównym powodem tych "czarnych chmur" nad tobą jest samotność i tak się może wydawać że samemu to nic nie ma sensu, ale fakty są takie, że masz dużo ludzi co są singlami i sobie dobrze w życiu radzą i czerpią z niego garściami, tak samo masz wielu ludzi w parach co marzą o tym
@kajak98: s--s